Κατηγορίες
Basket

Πέρασε στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου ο Ναύαρχος Βότσης

Παρά το γεγονός πως πραγματοποίησε μια πολύ κακή εμφάνιση, ο Ναύαρχος Βότσης κατόρθωσε να περάσει από το κλειστό της Περαίας, επικρατώντας με 69-63 του τοπικού Αχιλλέα για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου ΕΚΑΣΘ.

Η νεοφώτιστη στη Γ Εθνική ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε νωθρά στο ματς, τελειώνοντας άσχημα φαινομενικά εύκολες φάσεις και έχοντας πολύ κακή αμυντική λειτουργία και συγκέντρωση. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ωστόσο, βελτίωσε την εικόνα της στα μετόπισθεν και έχτισε ένα διψήφιο προβάδισμα.

Τα προβλήματα σε άμυνα και επίθεση, πάντως, έκαναν εκ νέου την εμφάνισή τους στο δεύτερο μισό του ματς, με τους φιλοξενούμενους να είναι τρομερά άστοχοι τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι και τους γηπεδούχους να πλησιάζουν ακόμα και στον πόντο. Στο τέλος, ωστόσο, η κατά κράτος επικράτηση στον τομέα των ριμπάουντ και ορισμένες καλές επιλογές στην επίθεση, έγειραν την πλάστιγγα προς το μέρος τους και έδωσαν τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Παρίσης): Παπαδόπουλος Α., Γάκης, Παπαδόπουλος Γ. 14(2), Κιζλιτζάς, Γκάρτζιος Β. 8, Δελάρδας 19(1), Γκάρτζιος Μ. 16(2), Προδρομίδης 4, Στεφανίδης 2.

Ν. ΒΟΤΣΗΣ (Μυστηλιάδης-Μανωλόπουλος): Πυδαράκης, Τραπεζάνογλου 16, Πασσαρής, Μηντζαρίδης 23(3), Κανατσάρης, Σούκερας 6(2), Μανδράς 7, Ντούνης 9, Κογκαλίδης 5(1), Καπόνης 3, Δάρατζης, Σαρρής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected