Κατηγορίες
Super League 1 - Super League 2

Φιλική ισοπαλία ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΠΑΕ Χανιά (photos+vid)

Τα Χανιά σε ακόμη ένα “τεστ” προετοιμασίας έδειξαν σημάδια βελτίωσης, στο “φιλικό” 1-1 με τον ΟΦΗ στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Super League και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Σακόρ στο 60’, όχι μόνο βρήκε “απάντηση” με τον Γιάκο (87’) αλλά είχε και καλή φάση με τον ίδιο για την ολική ανατροπή.

Ο ΟΦΗ έπαιξε χωρίς τους διεθνείς αλλά και όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, έχοντας το “βλέμμα” στο ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Σίμος χρησιμοποίησε σε όλο το ματς τον Λυμπεράκη, ενώ ως αλλαγή έπαιξε ο Μπαλογιάννης.

Για τα Χανιά ανεπίσημο ντεμπούτο έκανε ο Φέκκας.

Συνθέσεις

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Λυμπεράκης, Σακόρ, Μαρινάκης (46′ λ.τρ. Κοροβέσης), Σολίς (19′ λ.τρ. Στάρτζεον), Βαφέας, Νοικοκυράκης (61′ Σαρδινέρο), Γιάννου (61′ Μίγγος), Γρίβας, Μεγιάδο (46′ Μπαλογιάννης), Σουρνάκης.

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης (46′ Λαμπίρης, 85′ Τριανταφυλλάκης), Αναστασόπουλος (68′ Νίκολιτς), Γρομητσάρης (85′ Λάμτσε), Σωτηράκος (46′ Ανδρέου), Ουνγιαλίδης (68′ Μπραμπίγια), Καρτσαμπάς (46′ Σουντουρά), Παναγιωτούδης, Πλέγας (76′ Φέκκας), Κάσσος (46′ Δημητριάδης), Καμαρά (88′ Μυφτάρι), Διαμαντόπουλος (46′ Γιάκος).

Στοιχεία αγώνα από το athlitiko.gr

φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected