Κατηγορίες
Basket

Ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί με το εφηβικό στη Β Εθνική!

Η προσπάθεια για δημιουργία ισχυρής ομάδας προσέκρουσε στα βράχια.

Όπως αναφέρει το basketblog, έπειτα από διαπραγματεύσεις -και προφορικές συμφωνίες- με αρκετούς παίκτες την προηγούμενη εβδομάδα, ο Πανιώνιος στράφηκε εν τέλει στο plan B. Τι λέει αυτό; Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα κατεβάσει το εφηβικό του τμήμα στο 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής!

Ο Βαγγέλης Βλάχος φυσικά δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, η οποία μοιάζει καταδικασμένη με υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο έμπειρος προπονητής είχε ενημερώσει εξ αρχής τον Ερασιτέχνη ότι θα αναλάβει την ομάδα μόνο εφόσον υπάρξει η προοπτική να φτιαχτεί κάτι καλό. Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε όμως να βρει το μπάτζετ που απαιτούνταν, με συνέπεια ο Βλάχος να αποδεσμευτεί από την προφορική συμφωνία που είχε γίνει μεταξύ των δύο πλευρών.

Με το εφηβικό τμήμα (από το οποίο αποχώρησαν μάλιστα πάρα πολλοί παίκτες το καλοκαίρι που πέρασε), τα πάντα αλλάζουν και είναι πλέον απορίας άξον τι ομάδα θα κατεβάσει ο “ιστορικός”…

Θυμίζουμε ότι ο Πανιώνιος ζήτησε (και πήρε) την αναβολή του αγώνα της πρεμιέρας με τον Ηλυσιακό, ο οποίος μετατέθηκε για τις 21 Οκτωβρίου. Την ερχόμενη Κυριακή (18/10) θα υποδεχτεί (σε άγνωστο, ακόμα, γήπεδο) την ισχυρή Μεγαρίδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected