Κατηγορίες

Η κλήρωση των γυναικείων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και οι αλλαγές σε ομίλους της Γ Εθνικής

Η ΕΠΟ αποφάσισε να προχωρήσει σε κλήρωση των γυναικείων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα την ερχόμενη Πέμπτη 15/10 και ώρα 12.00 στα γραφεία της διοργανώτριας.

Παράλληλα, μετά και τα σχετικά αιτήματα, Κοίλα Κοζάνης και Πήγασος Χιλιοδένδρου στη Γ Εθνική άλλαξαν αμοιβαία ομίλους, ενώ στον 8ο παραιτήθηκε η Δόξα Αγίας Άννας και τη θέση της πήρε ο Παιανιακός.

Η ανακοίνωση :

«Η κλήρωση για τα Γυναικεία Πρωταθλήματα περιόδου 2020-2021, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 15/10/2020 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή χωρίς παρουσία κοινού και δημοσιογράφων, λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για τη διασπορά του ιού covid-19. Ακολουθεί ενημέρωση για τους ομίλους της Γ΄ Κατηγορίας.

Αλλαγές ομίλων της Γ΄Κατηγορίας

α) Η Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου αφού έλαβε υπόψη τα αιτήματα των ομάδων Κοίλων Κοζάνης και Πήγασος Χιλιοδένδρου, για αμοιβαία αντικατάσταση τους στον 1ο και 2ο Όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας τα έκανε δεκτά. Έγκριση της ανωτέρω μεταβολής από ΕΕ/ΕΠΟ  απόφαση Νο 44/08-10-2020.

β) Η Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη την έγγραφη παραίτηση της ομάδας ΔΟΞΑ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ (ΕΠΣΑΝΑ), η οποία είχε ενταχθεί στον 8ο Όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ΄ Κατηγορίας,  εισηγήθηκε για λόγους ισονομίας, την θέση της ανωτέρω ομάδας στον 8ο Όμιλο, να καταλάβει η ομάδα Παιανιακός ΑΣ (ΕΠΣΑΝΑ), η οποία είχε ενταχθεί στον 3ο Όμιλο.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τους ομίλους της Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών μετά τις αλλαγές που προαναφέρθηκαν»