Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Μία μεταγραφή και μία ανανέωση ο Εργοτέλης

Συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ ο Εργοτέλης, ενόψει της έναρξης της Super League 2.

Η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Σαρρή, ο οποίος έξι χρόνια μετά θα φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα.

Ο 31χρονος (08/09/1989) αμυντικός με καταγωγή από το Ηράκλειο αγωνίστηκε τον τελευταίο χρόνο στην Αλβανία και συγκεκριμένα στη Φλαμουρτάρι (5 συμμετοχές) και παλαιότερα σε Πετρολούλ Πλοέστι (Ρουμανία), Χάμιλτον (Σκωτία), Ερσίγεσπορ (Τουρκία) και ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα, παραμένει στην ομάδα ο 29χρονος (15/10/1991) ακραίος αμθυντικός, Χρήστος Μπάτζιος ο οποίος ανήκει στους “κιτρινόμαυρους” από το 2017, όταν είχε αποκτηθεί από την Καβάλα.

Οι ανακοινώσεις :

“Παίκτης του Εργοτέλη και με την “βούλα” είναι πλέον ο Γιώργος Σαρρής.

Ο 31χρονος αμυντικός, μετά από έξι χρόνια θα φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα».

Ο Γιώργος Σαρρής, όπως είναι γνωστό ενακε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα απ’ τις ακαδημίες του συλλόγου μας ανεβαίνοντας σταδιακά στην επαγγελματική ομάδα κάτι που έλαβε χώρα το 2008.

Εκπροσώπησε τον Εργοτέλη μέχρι το 2014 συμμετέχοντας σε πολλές σημαντικές στιγμές της ομάδας, μέχρι που αποκτήθηκε απ’ την ΑΕΚ. Εκεί παρέμεινε για ένα χρόνο όταν του ανοίχτηκε η πόρτα του εξωτερικού.

Πήρε μεταγραφή στην Τούρκικη Kayseri Erciyesspor και από εκεί οδηγήθηκε στην Hamilton Academical FC. Το 2019 αγωνίστηκε στην Ρουμανία για λογαριασμό της Petrolul Ploiesti ενώ η επόμενη χρονιά τον βρήκε στα χρώματα της Αλβανικής Flamurtari FC.”

Παίκτης του Εργοτέλη και με την "βούλα" είναι πλέον ο Γιώργος Σαρρής.http://www.ergotelisfc.gr/gr/nea/paiktis-tou-ergoteli-o-giorgos-sarris-889

Gepostet von Ergotelis FC / ΠΑE Εργοτέλης am Dienstag, 13. Oktober 2020

“Η ΠΑΕ Εργοτέλης προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Μπάτζιο.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός , ο οποίος όλο αυτό το διάστημα ακολουθεί κανονικά την προετοιμασία της ομάδας μας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. ”

Η ΠΑΕ Εργοτέλης προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Μπάτζιο.https://www.ergotelisfc.gr/gr/nea/ananeose-o-mpatzios-888

Gepostet von Ergotelis FC / ΠΑE Εργοτέλης am Dienstag, 13. Oktober 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected