Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Δεύτερη στροφή στην Α Ερασιτεχνική, τα βλέμματα στον Σχοινά

Δεύτερη αγωνιστική ημέρα στο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας, στο οποίο συμμετέχουν φέτος μόλις 12 ομάδες.

Τα βλέμματα στρέφονται εκ των πραγμάτων στον Σχοινά, όπου η τοπική ομάδα κάνει πρεμιέρα στη σεζόν (είχε ρεπό την 1η αγωνιστική) κόντρα στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, σε ένα ματς που το ιδιαίτερα ενισχυμένο συγκρότημα του Αλέξη Κατσάρα θα υποδεχτεί την παλιά…καραβάνα της κατηγορίας.

Σπουδαίο ματς στον Σταυρό, όπου η…πληγωμένη μετά τη βαριά ήττα στον Τριπόταμο Θύελλα, θα αναμετρηθεί με το Μακροχώρι, που ξεκίνησε δυνατά το πρωτάθλημα ενώ στη Μελίκη, ο Φίλιππος θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά φέτος στην έδρα του (μετά το ματς Κυπέλλου), υποδεχόμενος τον ΠΑΟ Κουλούρας.

Την ίδια ώρα, ο ΦΑΣ Νάουσα μεταβαίνει στην Καψόχωρα για να αντιμετωπίσει τη νεοφώτιστη ομάδα της ΑΕΚ ενώ εκτός αγωνίζεται και ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας και συγκεκριμένα στη Μέση, γήπεδο το οποίο χρησιμοποιεί και φέτος για έδρα ο Άχθος Αρούρης.

Τους τρεις βαθμούς της νίκης λόγω της μη δήλωσης συμμετοχής του Ατρόμητου Διαβατού παίρνει ξεκούραστα σήμερα ο ΓΑΣ Κοπανού.

Τους πέντε αγώνες της ημέρας θα δείτε LIVE σήμερα στις 16.00 (ΕΔΩ) από το sportsup.gr.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής :

ΑΕ Σχοινά – ΓΑΣ Ροδοχωρίου
Άχθος Αρούρης – Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας
Θύελλα Σταυρού – Μακροχώρι
Φίλιππος Μελίκης – ΠΑΟ Κουλούρας
ΑΕ Καψόχωρας – ΦΑΣ Νάουσα
ΓΑΣ Κοπανού – Ατρόμητος Διαβατού 3-0 α.α.
Ρεπό : Αστέρας Τριποτάμου

Η βαθμολογία και οι σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected