Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Τρελό” ματς στο Λονδίνο, η Σαουθάμπτον “έκοψε” τη φόρα της Τσέλσι (vid)

“Έμφραγμα” στις καθυστερήσεις για τη Τσέλσι, καθώς με γκολ του Θίο Γουόλκοτ, η Σαουθάμπτον σόκαρε τους Λονδρέζουν και «απέδρασε» (3-3) από το «Στάμφορντ Μπριτζ».

Οι «μπλε» προηγήθηκαν με 2-0 στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, ισοφαρίστηκαν νωρίς στο δεύτερο, πήραν ξανά προβάδισμα, ώσπου ο Θίο Γουόλκοτ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις για τη Σαουθάμπτον, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους σε ακόμη μια απώλεια. Πρώτο γκολ στην Premier League για Βέρνερ και Χάβερτς, επίσημο ντεμπούτο με τα «μπλε» ο Χακίμ Ζίγιες.

Οι μεγάλες μεταγραφές του καλοκαιριού, Τίμο Βέρνερ και Κάι Χάβερτζ, ηγήθηκαν της Τσέλσι με τον πρώτο, μάλιστα, να στέλνει δύο φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Η Τσέλσι προηγήθηκε με 2-0, οι «άγιοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2, ο Χάβερτζ έδωσε ξανά την πρωτοπορία στην ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ στο 59ο λεπτό, αλλά η Σαουθάμπτον πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις με τον Γιανίκ Βέστεργκαρντ.

Με μια σύνθεση που θα χρειαστεί να συνηθίσουν τα αγγλικά γήπεδα ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Φρανκ Λάμπαρντ, καθώς είχε στη διάθεση του και τον περσινό «σταρ» της ομάδας, Κρίστιαν Πούλισικ.

δείτε βίντεο με τα γκολ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected