Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτο κι όμως…αγγλικό : Η Γουέστ Χαμ έχανε στο 82′ με 3-0 από την Τότεναμ και ισοφάρισε! (vid)

Ασύλληπτο, μοναδικό. Αυτή η Premier League στην εκκίνηση της έχει τρελάνει κόσμο. Τελευταία απόδειξη αυτά που έγιναν απόψε στο Λονδίνο.

Η Τότεναμ ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0 από το 16΄ και όμως η Γουέστ Χαμ με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης έφερε το παιχνίδι τούμπα και πήρε την ισοπαλία.

Αγωνίστηκε μετά από επτά χρόνια με τα Σπιρούνια ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 4-2 και να κλειδώσει την νίκη.

Στην αρχή της αναμέτρησης η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν καταιγιστική. Προηγήθηκε με 3-0 χάρη στα γκολ των Κέιν και Σον.

Ο Αγγλος επιθετικός στην εκκίνηση του πρωταθλήματος είναι απολαυστικός. Έχει σημειώσει 5 τέρματα και 7 ασίστ, έχοντας συμμετοχή στα 12 από τα 15 γκολ των σπιρουνιών.

Η μεγαλύτερη συγκομιδή που έχει σημειώσει ποτέ ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Premier League μετά από πέντε αγωνιστικές.

H Γουέστ Χαμ απάντησε στο τέλος στην καταιγίδα της Τότεναμ. Στο 82 μείωσε με κεφαλιά του Μπαλμπουενά, ενώ στο 85΄ ο Γιαρμολένκο έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Σάντσες πέτυχε αυτογκόλ για το 3-2. Τα σφυριά πίεζαν για την ισοφάριση, τα Σπιρούνια έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπέιλ για να κλειδώσει την νίκη, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει στο ντεμπούτο του.

Στο 94΄ ο Μαντσίνι με γκολάρα πάγωσε την Τότεναμ, η οποία αυτοκτόνησε και έχασε την ευκαιρία ναι πιάσει την Λίβερπουλ στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Συνθέσεις

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ρεγκιλόν, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Οριέ, Σισοκό, Χέιμπιεργκ, Εντομπελέ (73’ Γουίνκς), Σον (80’ Λούκας Μόουρα), Κέιν, Μπερχβάιν (73’ Μπέιλ).

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Μπόουεν, Μαζουακού (90’ Σόντγκρας), Ογκμπόνα, Μπαλμπουενά, Κρέσγουελ, Κουφάλ, Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς (77’ Λανσίνι), Αντόνιο (77’ Γιαρμολένκο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected