Κατηγορίες
Basket

Κρούσματα Covid-19 σε ομάδα της Α2 μπάσκετ ανδρών

Άλλη μία ομάδα της Α2 αντιμετωπίζει πρόβλημα Covid-19.

Ο λόγος για τον Τρίτωνα, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα την ύπαρξη θετικών κρουσμάτων στην ομάδα του, σε τεστ που έγιναν σήμερα (21/10).

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν σε παίκτη του Τρίτωνα τη Δευτέρα (19/10) και έπειτα από τις νέες εξετάσεις που έγιναν σήμερα (21/10), βρέθηκαν και άλλοι, με συνέπεια η ομάδα να μπει σε καραντίνα.

Η ανακοίνωση:

«Το πρωί της Δευτέρας 19/10, ενημερωθήκαμε από αθλητή της ομάδας μας πως παρουσίασε πιθανά συμπτώματα COVID 19 και σε συνεννόηση με το προπονητικό team και τη διοίκηση της ομάδας απείχε από την προπόνηση της Δευτέρας, ενώ παράλληλα υποβλήθηκε σε test το οποίο και βγήκε θετικό.

Στη συνέχεια, αφού ενημερώσαμε για το συμβάν την Ομοσπονδία και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του αγώνα που προηγήθηκε, μετά από καθοδήγηση των ειδικών οι παίχτες και το staff της ομάδας μας απείχαν από οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα και υποβλήθηκαν σήμερα Τετάρτη (για να έχει περάσει το απαραίτητο χρονικό διάστημα) σε Covid Tests στα αποτελέσματα των οποίων ήδη κάποιοι παίχτες μας έχουν βγει επίσης θετικοί.

Οι αθλητές που έχουν βγει θετικοί στα tests, έχουν ήδη έρθει σε επικοινωνία με τους ειδικούς του ΕΟΔΥ και ακολουθούν αυστηρά το προβλεπόμενο πρωτοκολλο, ενώ βρισκόμαστε εν αναμονεί των υπόλοιπων αποτελεσμάτων.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και υπομονή, αφού πρώτο και κύριο μέλημά μας σε αυτή την δύσκολη συγκυρία είναι η υγεία όλων μας!».

Το πρωί της Δευτέρας 19/10, ενημερωθήκαμε από αθλητή της ομάδας μας πως παρουσίασε πιθανά συμπτώματα COVID 19 και σε…

Gepostet von Α.Ο. Τρίτων Geotrans am Mittwoch, 21. Oktober 2020

error: Protected