Διάφορα - Συνεργάτες

Το πρώτο ματς του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Το πρώτο βήμα για μία μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία τη φετινή σεζόν θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τη Μαρσέιγ στο άδειο τελικά Καραϊσκάκη για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (22:00).

Το “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας, εγκαινιάζει απόψε τις αναμετρήσεις από τους ομίλους του Champions League, υποδεχόμενο τους ποδοσφαιρόφιλους στις 22.00 το βράδυ!

Στην 20η παρουσία τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, οι Πειραιώτες έχουν ως οδηγό την περσινή τους… διαδρομή, όπου έφτασαν μέχρι τη φάση των «16» του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει φροντίσει να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να φτάσουν στο πρώτο ευρωπαϊκό «τρίποντο» της χρονιάς.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του και η αποστολή θα ανακοινωθεί σήμερα, αφού βγουν τα αποτελέσματα για τον Covid-19.

Η αίσθηση που υπάρχει από χθες είναι πως ο 50χρονος κόουτς ετοιμάζει εκπλήξεις στον Αντρέ Βίλας-Μπόας, ώστε να «χτυπήσει» τους Γάλλους.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα και Χολέμπας. Στα χαφ θα βρεθούν οι Μπουχαλάκης και Εμβιλά, ενώ «παίζεται» να ξεκινήσει ο Πέπε αντί του Καμαρά. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι σίγουρα ο Ελ Αραμπί, με τον Φορτούνη, τον Βαλμπουενά και τον Ραντζέλοβιτς να διεκδικούν φανέλα βασικού.

Από την πλευρά τους, οι Γάλλοι θα ξεκινήσουν με τους Μανταντά, Σακάι, Άλβαρο, Τσαλέτα-Τσαρ, Αμαβί, Ρονζιέ, Σανσόν, Τοβέν, Παγιέ, Κιζάνς και Μπενεντέτο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected