Ποδόσφαιρο Κόσμος

Νέα γκέλα για τη Σίτι (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι σε ένα ακόμα παιχνίδι την φετινή σεζόν παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και παραχώρησε ισοπαλία στη Γουέστ Χαμ.

Την φετινή χρονιά ήθελε να αφήσει πίσω την κακή εικόνα που παρουσίασε πέρσι. Ωστόσο σε ένα ακόμα παιχνίδι η Μάντσεστερ Σίτι παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Μετά την ήττα από την Λέστερ και την ισοπαλία με την Λιντς, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν κατάφερε να φύγει από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αυτήν την φορά η Γουέστ Χαμ ήταν εκείνη που την ανάγκασε σε νέα απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα, με τα Σφυριά να αποσπούν την ισοπαλία (1-1).

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου στο ματς, η Γουέστ Χαμ βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με το εντυπωσιακό τέρμα του Αντόνιο. Μετά από σέντρα του Κουφάλ, ο 30χρονος φορ έπιασε ένα τρομερό ψαλίδι, παρά το γεγονός ότι ο Ντίας ήταν κολλημένος πάνω του και πέτυχε με αυτόν τον υπέροχο τρόπο, το 1-0. Με αυτό το γκολ, ο Αντόνιο έφτασε τα 3 γκολ σε 6 συμμετοχές στην Premier League.

Οι Πολίτες, εμφανώς επηρεασμένοι από το γκολ της Γουέστ Χαμ, αδυνατούσε να βρει διαδρόμους για να φτάσει στην περιοχή του Φαμπιάνσκι. Το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτο ημιχρόνου.

Ο Ισπανός τεχνικός βλέποντας τα αρκετά προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα του στην επίθεση και τη δημιουργία φάσεων, πέρασε στο ματς τον Φόντεν αντί του Αγουέρο. Δεν χρειάστηκε να περάσουν αρκετά λεπτά, καθώς στο 50’ ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έφερε το ματς στα ίσα.

Ο Ζοάο Κανσέλο, από τα αριστερά έκανε τη σέντρα, ο Φόντεν έφερε την μπάλα μπροστά του και με το αριστερό έκανε το 1-1. Μετά την ισοφάρισε, η Σίτι συνέχισε την ασφυκτική πίεση, ωστόσο οι γηπεδούχοι, δεν της επέτρεψαν να σκοράρει και δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση.

Ο Στέρλινγκ, θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί σε ήρωα του παιχνιδιού όταν στο 86′ μπήκε μόνος του στην περιοχή μετά την πάσα του Ντε Μπράινε, αλλά ο Φαμπιάνσκι τον νίκησε στο μεταξύ τους τετ-α-τετ. ​

Το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων, με τα «Σφυριά» να διευρύνουν το αήττητο σερί τους στην Premier League, και τους Πολίτες να έχουν συγκεντρώσει σε 5 αγωνιστικές μόλις 8 βαθμούς.

Συνθέσεις

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Κουφάλ, Μπαλμπουενά, Ογκμπόνια, Κρέσγουελ, Μαζουακού, Μπόουεν (69’ Αλέρ), Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς, Αντόνιο (52’ Γιαρμολένκο)

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ (78’ Ζιντσένκο), Ντίας, Γκαρθία, Κανσέλο, Μπερνάρντο Σίλβα (68’ Ντε Μπρόινε), Ρόδρι, Γκιντογάν, Μαχρέζ, Αγουέρο (46’ Φόντεν), Στέρλινγκ

δείτε βίντεο με τα γκολ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected