Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Παράσταση” της Λιντς, “έσπασε” το απόλυτο της Άστον Βίλα! (vids)

Με έναν Πάτρικ Μπάμφορντ (χατ τρικ) βγαλμένο από τα καλύτερα της όνειρα, η Λιντς «άλωσε» την έδρα της Άστον Βίλα (0-3) και σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Η αρμάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα έδωσε μια σεμιναριακή παράσταση στο Βίλα Παρκ (0-3), είχε τον Πάτρικ Μπάμφορντ σε τρελά κέφια και σκαρφάλωσε στην 3η θέση της Premier League! Ο Άγγλος επιθετικός ήταν αψεγάδιαστος πετυχαίνοντας ένα ονειρικό χατ τρικ απέναντι στην Άστον Βίλα του Τζακ Γκρίλις, που μετά το τέσσερα στα τέσσερα γεύτηκε την πρώτη της ήττα στη φετινή σεζόν.

Γρήγορος ρυθμός με το… καλημέρα στο Βίλα Παρκ, οι δυο ομάδες μπήκαν επιθετικά και μόλις στο 3ο λεπτό η Λιντς έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει. Ο Αλιόσκι έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια έβγαλε στον Μπάμφορντ, ο οποίος δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επικίνδυνοι και στο 12ο λεπτό ο Αλιόσκι έχασε ακόμα μια ευκαιρία. Η Άστον Βίλα άρχισε να ανεβάζει ρυθμό και στο 26′ είχε την πρώτη καλή ευκαιρία, αλλά το σουτ του Γκρίλις πέρασε μόλις άουτ. Τρία λεπτά αργότερα οι «Βίλανς» είχαν ακόμα μια ευκαιρία, αλλά ο Γκρίλις δεν κατάφερε να νικήσει τον Μεσλιέ. Εξαιρετικός ρυθμός στο ματς με αρκετές φάσεις και τη Βίλα να ζητά πέναλτι στο 42′ σε πέσιμο του Γκρίλις. Η τελευταία καλή φάση του α’ μέρους ήταν για τη Λιντς, όμως ο Μπάμφορντ από καλή θέση αστόχησε.

Οι Βίλανς μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και σε δυο λεπτά είχαν δυο μεγάλες ευκαιρίες, αλλά στο 52′ ο Γκρίλις αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 54′ ο Μεσλιέ έκανε μεγάλη επέμβαση στην προσπάθεια του Μινγκς. Ωστόσο, η Λιντς είχε την ουσία και στο 55′ ο Μπάμφορντ με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-0. Στο 67′ οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν την αμυντικά αδράνεια της Βίλα και από ασίστ του Κλιτς, ο Μπάμφορντ πέτυχε ένα υπέροχο γκολ κάνοντας το 2-0. Ο 27χρονος Βρετανός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, αφού στο 74′ από πάσα του Κόστα σημείωσε χατ τρικ διαμορφώνοντας το 3-0. Μάλιστα, έγινε ο πρώτος παίκτης της Λιντς στην PL που σημειώνει χατ τρικ έπειτα τον Βίντουκα τον Απρίλιο του 2003.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected