Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Στα πέναλτι πήρε την πρόκριση ο Άγιος Νικόλαος

Ο Μινώταυρος Μουρνιών έφτασε πολύ κοντά στο θαύμα της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, “λύγισε” όμως τελικά στα πέναλτι από τον ΑΟΑΝ με 5-4.

“Εσπασαν καρδιές” στον Αγιο Νικόλαο, με τον Μινώταυρο να “κοιτάζει” στα ίσια την τοπική ομάδα που αγωνίζεται μία κατηγορία παραπάνω και έχει κάνει εκρηκτικό ξεκίνημα στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Γιώργου Πανίδη αν και έμεινε πίσω στο σκορ στο 60′, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον νεαρό Μαναρώλη στο 84′ και να στείλει το ματς στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, ευστόχησαν οι πρώτοι εννέα που εκτέλεσαν για τις δύο ομάδες και τελικά… μοιραίος για τον Μινώταυρο αποδείχτηκε ο τερματοφύλακας του, Μιχάλης Καλοριζικάκης που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρια, στην τελευταία εκτέλεση των Χανιωτών.

το φιλμ του αγώνα στο Athlitiko

Τα πέναλτι :

Παπαδόπουλος 1-0
Μπίλλης 1-1
Διάκος 2-1
Θάνος 2-2
Φουκαράκης 3-2
Μαναρώλης 3-3
4-3 Μεράι
4-4 Στόϊτσος
5-4 Τσανάι
Καλοριζικάκης δοκάρι

Συνθέσεις

ΑΟ Αγίου Νικολάου (Νίκος Σουργιάς): Κουναλάκης, Μουτσάι, Βλαχάκης, Τσάγκας, Τσανάι, Μπλούκας, Βαφειάδης, Τζιλάι, Κιοσέ, Περάκης, Πάγια

Μινώταυρος (Γιώργος Πανίδης): Καλοριζικάκης, Σούλκε, Θάνος, Ζαγκουντίνος (65′ Κτιστάκης), Δαμανάκης, Μπίλλης, Βόρφι (103′ Αλεξόπουλος), Κουκάκης (77′ Αναστασόπουλος), Γιαννουδάκης (65′ Στόϊτσος), Παπαδάκης (77′ λ.τρ. Μαναρώλης), Κογιαννάκης (103′ Γκιούλα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected