Ποδόσφαιρο Κόσμος

Παίκτες Λέστερ για το ΟΑΚΑ : “Κάθε Κυριακή παίζουν ποδόσφαιρο εδώ;”

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε την Λέστερ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League στο ΟΑΚΑ, με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, να είναι κάκιστη.

Όπως αναφέρει το Sportime, οι ποδοσφαιριστές της Λέστερ πάντως έπαθαν σοκ με το χορτάρι στο ΟΑΚΑ, καθώς παρατήρησαν τόσο στην προπόνηση πριν από το ματς, όσο και στον αγώνα σε πόσο κακή κατάσταση βρίσκεται.

Η Λέστερ είναι μία ομάδα που παίζει στην Premier League, σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο, που έχει και τα καλύτερα γήπεδα και ο επικίνδυνος αγωνιστικός χώρος στο ΟΑΚΑ δημιούργησε μία πολύ άσχημη εντύπωση. Και δη για αγώνα επιπέδου ομίλων Europa League.

Η μπάλα σηκωνόταν χωρίς λόγο και το να παίξεις στρωτό ποδόσφαιρο δεν ήταν και τόσο εύκολο. Χαρακτηριστικό ήταν το ερώτημα που έκαναν οι παίκτες της Λέστερ για την κατάσταση του γηπέδου «πως παίζετε εδώ ποδόσφαιρο; Κάθε Κυριακή παίζουν ποδόσφαιρο εδώ;».

Ο Μπρένταν Ρότζερς μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε με τις δηλώσεις του στην κατάσταση του γηπέδου: «Δεν ήταν εύκολο να παίξουμε γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν ήταν καλό το γήπεδο», είπε χαρακτηριστικά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected