Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Β ΕΠΣ Ημαθίας : Τέταρτη αγωνιστική αύριο Κυριακή (1/11) και ξανά δράση (το καλύτερο σενάριο…) τον Δεκέμβριο

Με την τέταρτη αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Κυριακή (1/11) το πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής, αλλά ταυτόχρονα θα ρίξει και αυλαία (τουλάχιστον…) για έναν μήνα, μετά και τα περιοριστικά μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση.

Στον 1ο όμιλο όλες οι αναμετρήσεις παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Στον Πλάτανο η “πληγωμένη” ΑΕ Τρικάλων υποδέχεται την ΑΕ Αλεξάνδρειας, ενώ στο ντέρμπι κορυφής η ΑΕ Καμποχωρίου θα τεθεί αντιμέτωπη με την αήττητη (και με το απόλυτο στις νίκες) ΑΕ Καβασίλων.

Σπουδαίο το ματς και στο Λουτρό, όπου ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟ Παλατίτσια, ενώ στη Λυκογιάννη ο Απόλλων θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες με αντίπαλο τον ισχυρό Άρη Παλαιοχωρίου.

Τέλος στην Κυψέλη, η Δόξα θα ψάξει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενη τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Στον 2ο όμιλο, το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στους “συγκατοίκους” της κορυφής και συγκεκριμένα τους Άτλαντα Ζερβοχωρίου και Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου. Την ίδια ώρα στα Λευκάδια, ο τοπικός ΠΑΣ θα υποδεχτεί τον Εθνικό Ράχης ενώ στην Πατρίδα, η ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη θα αναμετρηθεί με τον νεανικό Ολυμπιακό Νάουσας.

Στη Ραχιά, η ΑΕΠ Βέροιας θα υποδεχτεί τη Δόξα Ασωμάτων ενώ την ίδια ώρα στον Τρίλοφο, ο Ερμής θα παίξει κόντρα στον Αχιλλέα Νάουσας, που προέρχεται από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στα Ασώματα.

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις :

1ος όμιλος

Δόξα Κυψέλης – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας
ΑΕ Τρικάλων – ΑΕ Αλεξάνδρειας
Ολυμπιακός Λουτρού – ΠΑΟ Παλατίτσια
ΑΕΚ Καμποχωρίου – ΑΕ Καβασίλων
Απόλλων Λυκογιάννης – Άρης Παλαιοχωρίου
Ρεπό : Δόξα Βρυσακίου

Η βαθμολογία και οι σκόρερς ΕΔΩ

2ος όμιλος

ΑΣ Πατρίδας – Ολυμπιακός Νάουσας
Άτλας Ζερβοχωρίου – Απόλλων Αγίου Γεωργίου
Λευκάδια – Εθνικός Ράχης
ΑΕΠ Βέροιας – Δόξα Ασωμάτων
Ερμής Τριλόφου – Αχιλλέας Νάουσας
Ρεπό : Κεραυνός Επισκοπής

Η βαθμολογία και οι σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected