Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Είχε Ζότα η Λίβερπουλ και “καθάρισε” (vid)

O Ντιόγκο Ζότα μπήκε στο ματς στο 70′ και με δικό του γκολ στο 85′, ύστερα από εκπληκτική ασίστ της έτερης αλλαγής, Σακίρι, έδωσε τη (δύσκολη) νίκη στη Λίβερπουλ. Με «χρυσή» αλλαγή τον 23χρονο Πορτογάλο, η Λίβερπουλ θα παραμείνει στην κορυφή της Premier League και μετά την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 10′, με γκολ του Φορνάλς, αλλά πήγε στα αποδυτήρια ισόπαλη 1-1, με το εύστοχο πέναλτι του Σαλάχ (42′).

Εν τέλει η Λίβερπουλ πήρε τη νίκη που την αφήνει στην πρώτη θέση με τον Ζότα στο 85′, ο οποίος πήρε την εκπληκτική κάθετη του Σακίρι και τη μετέτρεψε σε γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος παίκτης σκόραρε και στο 78′, αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε, για επιθετικό φάουλ του Μανέ στον Φαμπιάνσκι.

Συνθέσεις

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φίλιπς, Γκόμεζ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Τζόουνς (70′ Σακίρι), Σαλάχ (90′ Μίλνερ), Μανέ, Φιρμίνο (70′ Ζότα)

Γουέστ Χαμ (Ντέιβιντ Μόγιες): Φαμπιάνσκι, Κρέσγουελ, Μπαλμπουένα, Ογκμπόνα, Τσουφάλ, Μαζουακού (88′ Λανθίνι), Μπόουεν (89′ Μπενραχμά), Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς, Αλέ (74′ Γιαρμολένκο)

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected