Διάφορα

Τρία ματς προσφέρει απόψε το “Cafe στο 90′”!

Με τρία ματς σήμερα Κυριακή (1/11) κλείνει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Super League, τα οποία προσφέρει στους θαμώνες του το Cafe στο 90′ στον Σταυρό Ημαθίας!

Στις 15:00 ο Άρης θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με στόχο τη νίκη, για να παραμείνει ξανά μόνος πρώτος στην κορυφή του πρωταθλήματος. Οι Θεσσαλονικείς επιστρέφουν στη δράση μετά την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΛ.

Στις 17:15 ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Αγρινίου να μην έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης, διότι σε 6 αγώνες έχει 3 βαθμούς (3 ισοπαλίες, 3 ήττες). Ο Δικέφαλος του Βορρά, από την άλλη πλευρά, θέλει την επιστροφή στις νίκες μετά τις δύο σερί εκτός έδρας ισοπαλίες κόντρα σε ΑΕΚ και Γρανάδα, στο ντεμπούτο του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο της ομάδας.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής θα κλείσει στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΟΦΗ στις 19:30. Η Ένωση προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Λέστερ στο Europa League, με τη νίκη σήμερα να είναι μονόδρομος για την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected