Α ΕΠΣ Ημαθίας

Καραμεταξάς στο “Focus” : “Δική μου απόφαση να φύγω από την Αγία Μαρίνα, εξαιρετική επιλογή για τη Νάουσα ο Καραλιόπουλος” (vid)

“Ποδαρικό” στο “Focus” της νέας σεζόν έκανε απόψε ο πρώην προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ΠΑΟΚ και Ατρομήτου, Παναγιώτης Καραμεταξάς.

Ο 44χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τους “κυανόλευκους”, για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος της Α Ερασιτεχνικής, για το ποδοσφαιρικό (και όχι μόνο) lockdown αλλά και για την εξαετή θητεία του στον Αχιλλέα Νάουσας, που τον καθιέρωσε ως προπονητή.

Μίλησε για δική του απόφαση να μη συνεχίσει στον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου, ενώ σε ερώτηση του Αργύρη Τσιγγενόπουλου ποιον ποδοσφαιριστή θα ήθελε να έχει υπό τις οδηγίες του, απάντησε απερίφραστα τον Βαγγέλη Αβραμόπουλο, που αγωνίζεται φέτος στην ΑΕ Σχοινά.

Αναφέρθηκε στο ποιες ομάδες θεωρεί φαβορί για την άνοδο στη Γ Εθνική αλλά και για την επιλογή του ΦΑΣ Νάουσα στο πρόσωπο του Μερκούρη Καραλιόπουλου, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια, τόσο για τον χαρακτήρα του όσο και για το γεγονός πως αποδέχτηκε την πρόκληση να αναλάβει τον ιστορικό σύλλογο.

Έκανε ιδιαίτερη μνεία στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι αλλά και με ποια πρόσωπα που συνυπήρξε στο παρελθόν με τα οποία ακόμη και τώρα κρατά επαφές, όπως ο Παύλος Δερμιτζάκης (νυν προπονητής του ΝΠΣ Βέροια) και ο συγχωριανός του, Ζήσης Βρύζας.

δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Παναγιώτη Καραμεταξά :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected