Κατηγορίες
Basket

Για το «δύο στα δύο» στο BCL το Περιστέρι

Μετά την εντυπωσιακή νίκη του στο Βίλνιους επί της Ρίτας στην πρώτη αναμέτρηση του για το Basketball Champions League, το Περιστέρι υποδέχεται σήμερα (19:30) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» για τον Ε’ Όμιλο της πρώτης φάσης της διοργάνωσης, την VEF Ρίγα.

Οι «κυανοκίτρινοι», που στοχεύουν να κάνουν το «δύο στα δύο» στο BCL, θα αγωνιστούν χωρίς τον Τεράν Πέτεγουεϊ, ο οποίος έπαθε διάστρεμμα στο ματς της Basket League κόντρα στην AEK και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

«Καλούμαστε να αφήσουμε πίσω μας την ήττα από την ΑΕΚ και να βγάλουμε αντίδραση στο παιχνίδι με την VEF Ρίγα», δήλωσε ο Αλέξανδρος Βελισσαράκος, συνεργάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Περιστερίου και επισήμανε: «Αναμφίβολα, τηρουμένων των συνθηκών, έχουμε μια επικίνδυνη αποστολή, την οποία μπορούμε να φέρουμε εις πέρας στηριζόμενη στην ομαδική λειτουργία μας. Η Ρίγα είναι μια μαχητική ομάδα που στην πρεμιέρα έδειξε την δυναμική της, απέναντι στο Στρασβούργο».

«Είμαστε έτοιμοι να κεφαλαιοποιήσουμε την εμφατική νίκη της πρεμιέρας και να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση»,τόνισε ο Βελισσαράκος.

Στην λετονική ομάδα αγωνίζονται ο Κάιλ Άλμαν, που την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στο Λαύριο Megabolt, και ο Μάικ Κάιζερ, ο οποίος αγωνίστηκε την περίοδο 2017-18 στην Κύμη και την χρονιά 2018-19 στον Άρη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected