Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δεν κατάφερε να πιάσει κορυφή η Λειψία (vid)

Η Λειψία απώλεσε την ευκαιρία να πιάσει τη Μπάγερν στην κορυφή καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στη Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ.

Το δώρο της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης ήταν η πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναπληρώσει για την ήττα από τη Γκλάντμπαχ. Μπορεί να της έλειπαν βασικά γρανάζια από την μεσοαμυντική γραμμή της (Χάλστενμπεργκ, Κλόστερμαν, Λάιμερ, Μουκιέλε), όμως, η Λειψία είχε ζωντανό το κίνητρο να βρεθεί ξανά στην κορυφή, παρέα με τους Βαυαρούς. Ωστόσο, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης το απέτρεψε, περιορίζοντας τους Κόκκινους Ταύρους στον βαθμό (1-1) που τους κράτησε στο -2 από την κορυφή (εν αναμονή και της Ντόρτμουντ).

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με καλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Η ομάδα που προηγήθηκε ήταν η Άιντραχτ καθώς στο 43′ ο Εντικά έκανε το γέμισμα, ο Μπαρκόκ εκμεταλλεύτηκε την κόντρα και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι «ταύροι» μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και αυτό επαληθεύθηκε στο 57ο λεπτό. Ο Ανχελίνιο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Πόουλσεν με προβολή ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

δείτε βίντεο με τα γκολ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected