Ποδόσφαιρο Κόσμος

Επέστρεψε στις επιβλητικές εμφανίσεις η Λίβερπουλ, 3-0 τη Λέστερ (vid, αποτελέσματα, βαθμολογία)

Με μια ουσιαστική εμφάνιση και χωρίς να αφήσει περιθώρια στη Λέστερ, η Λίβερπουλ επικράτησε με 3-0 και “έπιασε” την Τότεναμ στην κορυφή της Premier League.

Η ομάδα του Κλοπ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και, παρά τις πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών, κατάφερε να πάρει τη νίκη και «έπιασε» την Τότεναμ στην κορυφή με 20 βαθμούς.

Οι «αλεπούδες» δημιούργησαν φάσεις και ήταν επικίνδυνοι σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού, χωρίς να καταφέρουν κάτι παραπάνω, μένοντας στην 4η θέση με 18 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μανέ αλλά λίγο αργότερα προηγήθηκαν στο σκορ.

Στο 21ο λεπτό, ο Μίλνερ εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Τζόνι Έβανς στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, δίνοντας το προβάδισμα στη Λίβερπουλ (1-0).

Η Λέστερ απάντησε στο 24ο λεπτό με το σουτ του Μπαρνς να καταλήγει άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Ματίπ τρία λεπτά αργότερα.

Οι Reds συνέχισε να πιέζει και βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Ρόμπερτσον βρήκε με τρομερή σέντρα τον Ζότα στην καρδιά της περιοχής, κι ο Πορτογάλος με σκαστή κεφαλιά νίκησε τον Σμάιχελ για το 0-2 στο 41ο λεπτό

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος: η Λίβερπουλ βρισκόταν συνεχώς στα καρέ της Λέστερ και πίεζε για ένα τρίτο γκολ.

Στο 86′ όμως η…σεμνή τελετή έλαβε τέλος με το τρίτο γκολ των Reds και σκόρερ τον Φιρμίνο.

Συνθέσεις

Λίβερπουλ : Άλισον, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Μάτιπ, Μίλνερ, Κεϊτά (53′ λ.τ. Γουίλιαμς), Βαϊνάλντουμ, Τζόουνς, Μανέ (89′ Μιναμίνο), Φιρμίνο, Ζότα (89′ Όριτζι).

Λέστερ : Σμάιχελ, Φουχς (62′ Πράιτ), Έβανς, Φοφανά, Τζάστιν, Μεντί, Μάντισον, Τίλεμανς, Όλμπριγκτον, Μπαρνς (62′ Ουντέρ), Μάντισον, Βάρντι

Τα αποτελέσματα : 

Σάββατο 21/11

Νιουκάστλ – Τσέλσι  0-2
Άστον Βίλα – Μπράιτον  1-2
Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι  2-0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Μπρομ  1-0

Κυριακή 22/11

Φούλαμ – Έβερτον  2-3
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ  0-1
Λιντς – Άρσεναλ  0-0
Λίβερπουλ – Λέστερ  3-0

Η βαθμολογία

‘ ‘

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected