Κατηγορίες
Αθλήματα

Για πρώτη φορά στις «16» τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

Νικηφόρο και το Game 2, στο Round 3 του EHF European Cup, για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε της Kavallieri RS2 με 36-8, και πήρε την ιστορική πρόκριση για το Round 4 (Φάση των «16») του θεσμού.

Στο διαδικαστικού χαρακτήρα δεύτερο παιχνίδι, αφού ο Δικέφαλος είχε πάρει ουσιαστικά την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι με το 16-46, ζητούμενο ήταν μία εξίσου καλή εμφάνιση από τα κορίτσια του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε συγκεντρωμένος στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο κιόλας λεπτό, και είχε ως στόχο να πιέσει στην άμυνα και να τρέξει στην επίθεση, συστατικά που φέρνουν γρήγορα και εύκολα τέρματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η αναμέτρηση πήγε σύμφωνα με το πλάνο του Δημήτρη Πελεκίδη, ο οποίος είχε την ευκαιρία να θέσει ζητούμενα επάνω στο παιχνίδι, και βάση αυτών να «κρίνει» τις παίκτριες του. Ο Δικέφαλος δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Kavallieri RS2 από νωρίς, με το πρώτο ημίχρονο να κλείνει στο 17-6, ενώ και το τελικό 36-8 αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Έτσι, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ έγραψαν ιστορία στο γήπεδο της Μάλτας, παίρνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου την πρόκριση για το Round 4 του EHF European Cup, και πλέον περιμένουν την κλήρωση της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου προκειμένου να μάθουν τον επόμενο αντίπαλο.

ΠΑΟΚ (Δημήτρης Πελεκίδης): Σαμολαδά 12, Χατζηπαρασίδου 5, Νίκολιτς 4, Σεβδίλη 4, Γιοφανόσφκα 3, Μπατζαρακούδη 2, Γκάτζιου 2, Ζυγούρα 1, Στογιάνοβιτς 1, Παναγιωτίδου 1, Μεντεσίδου 1, Καραχαρίση, Όλιατς, Τσικνάκη.