Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Καθάρισε” ο Μπρούνο Φερνάντεζ για τη Γιουνάιτεντ (vid)

Το εύστοχο πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντεζ στο 56ο λεπτό ήταν αρκετό για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Γουέστ Μπρομ και με τους 13 βαθμούς,”έπιασε” στη βαθμολογία Έβερτον, Κρίσταλ Πάλας και Γουλβς.

Περιθώριο για γκέλα και ειδικά κόντρα σε μία ομάδα που δεν είχε νίκη στο πρωτάθλημα δεν είχε η Γιουνάιτεντ και τελικά, χωρίς για ακόμα μία φορά να εντυπωσιάζει, επικράτησε 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ».

Αυτός που έκρινε την αναμέτρηση ήταν ο Μπρούνο Φερνάντες που με πέναλτι έγραψε το τελικό σκορ.

Για να φτάσει όμως εκεί η ομάδα του Σόλσκιερ χρειάστηκε και τύχη, καθώς ο πρώην τερματοφύλακάς της, Τζόνστον, που πλέον υπερασπίζεται τα καρέ της Γουέστ Μπρομ, ήταν σε εξαιρετική μέρα, ενώ πριν από το γκολ, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Τάουνσεντ να ανοίξουν το σκορ.

Έπειτα από ένα πρώτο ημίχρονο, που ο Μαρσιάλ έχανε ευκαιρίες, το δεύτερο άρχισε με ένα πέναλτι υπέρ της Γουέστ Μπρομ, ωστόσο έπειτα από παρέμβαση του VAR η απόφαση πάρθηκε πίσω, καθώς ο Μπρούνο Φερνάντες, πράγματι είχε πάρει μόνο μπάλα.

Η κρίσιμη φάση εκτυλίχθηκε στο 54’, όταν μέσα στην περιοχή ο Φούρλονγκ έκανε χέρι, την ευθύνη ανέλαβε ο Πορτογάλος, αλλά και πάλι ο Τζόνστον του είπε «όχι». Ωστόσο, η απόκρουση του πήγε στα… σκουπίδια, αφού είχε βγει (πολύ) από τη γραμμή του. Στη δεύτερη απόπειρα, ο Φερνάντες είχε καλύτερο χτύπημα και τελικά διαμόρφωσε το τελικό σκορ, που θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο, με τις ευκαιρίες που έχασαν οι γηπεδούχοι μέχρι τη λήξη του αγώνα.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

Αποτελέσματα : 

Σάββατο 21/11

Νιουκάστλ – Τσέλσι  0-2
Άστον Βίλα – Μπράιτον  1-2
Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι  2-0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Μπρομ  1-0

Κυριακή 22/11

Έβερτον – Φούλαμ
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ
Λιντς – Άρσεναλ
Λίβερπουλ – Λέστερ

Η βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected