Κατηγορίες
Διάφορα

Παππούς και εγγονός έκαναν εγχείρηση στην καρδιά την ίδια μέρα! (photo)

Παππούδες και εγγονοί συχνά μοιράζονται έναν ιδιαίτερο δέσιμο, αλλά ο 74χρονος Τζιμ Σλίμσον και ο εγγονός του, Τζέιμς Ο’ Λίρι, από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ έχουν και κάτι επάνω τους που μαρτυρά τον ξεχωριστό δεσμό τους.

Όπως αναφέρει το Pronews, και οι δυο τους έχουν ουλές από την επέμβαση ανοιχτής καρδιά που υπεβλήθησαν. Το πιο απίθανο είναι ότι και οι δυο τους έκαναν την επέμβαση την ίδια ημερομηνία, με 8 χρόνια διαφορά.

«Αυτές οι φωτογραφίες σημαίνουν τόσα πολλά για μένα για μερικούς πολύ σημαντικούς λόγους» λέει η κόρη του Τζιμ και μαμά του Τζέιμς, Λάρκιν Ο’ Λίρι, μιλώντας στην εκπομπή Good Morning America.

«Πρώτα, επειδή ήταν στιγμές που δεν ήξερα αν ο μπαμπάς μου ή ο γιος μου θα ζούσαν. Αυτές είναι φωτογραφίες επιβίωσης και δύναμης. Αποτυπώνουν τον απερίγραπτο δεσμό που έχουν ο πατέρας μου και ο γιος» λέει η μητέρα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η μητέρα του μικρούλη ήρωα είναι επίσης πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Common Ground Society.

Την οποία ίδρυσε εξαιτίας της απίστευτης δύναμης του μικρού γιου της, που μέχρι σήμερα έχει κάνει 28 εγχειρήσεις.

«Είναι ένα «λαμπερό φως σ’ αυτόν τον κόσμο» λέει η περήφανη μαμά, για τον μικρούλη της που γεννήθηκε με σύνδρομο Down και τρύπα στην καρδιά και στα λίγα χρόνια της ζωής του έχει κάνει δεκάδες επεμβάσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected