Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

O κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα της Premier League

Ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα στη Μεγάλη Βρετανία, αφού η κυβέρνηση αναμένεται να ανοίξει τα στάδια στις 2 Δεκεμβρίου, όταν και λήγει το γενικό lockdown, με περιορισμένο αριθμό θεατών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της Telegraph, παρότι ο αριθμός των κρουσμάτων Covid-19 στη χώρα έχει εκτοξευθεί, η κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να επιτρέψει την επιστροφή των φιλάθλων στους αγώνες της Premier League σε λίγες ημέρες.

Μάλιστα, ανάλογα με το επίπεδο βάσει των κρουσμάτων Covid-19 που βρίσκεται η κάθε περιοχή, θα υπάρξει και ο αντίστοιχο αριθμός φιλάθλων στα γήπεδα. Έτσι, λοιπόν, στο επίπεδο “1”, σε περιοχές δηλαδή χαμηλού ρίσκου, θα επιτραπούν μέχρι 4.000 οπαδοί να μπουν στα στάδια, στο “2” θα περιοριστούν στους 2.000 φιλάθλους και στις περιοχές που είναι στο “κόκκινο”, δηλαδή στο επίπεδο “3”, οι οπαδοί θα πρέπει να κάνουν ακόμα υπομονή, γιατί δεν θα τούς επιτραπεί η είσοδος.

Να σημειωθεί ότι, εκτός απροόπτου, τα πρώτα ματς το οποίο θα έχει φιλάθλους αναμένεται να είναι το Γιουνάιτεντ – Παρί (2/12) και το Άρσεναλ – Ραπίντ Βιέννης (3/12).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected