Κατηγορίες
Διάφορα

Η συγκινητική στιγμή που ζευγάρι ξαναβρίσκει το σκύλο του μετά από έξι χρόνια (vid)

Στο βίντεο, θα παρακολουθήσετε τη συγκινητική στιγμή που ένα ζευγάρι, επανενώθηκε με τον σκύλο του, ένα κόκερ σπάνιελ με το όνομα Μπόνι, έξι χρόνια μετά την κλοπή του.

Όπως αναφέρει το Pronews, το 2014, το σκυλάκι του Σάιμον και της Κάρολιν Χολ, η Μπόνι, εκλάπη. Το ζευγάρι, από το Ντάραμ της Αγγλίας, πέρασε πολύ καιρό ελέγχοντας ιστοσελίδες χαμένων σκύλων στην περιοχή τους, αλλά τελικά άρχισαν να σκέφτονται ότι δεν θα ξαναδούν ποτέ το αγαπημένο τους κατοικίδιο.

Έξι χρόνια όμως αργότερα, το ζευγάρι ξανασυναντήθηκε με την Μπόνια, αφού βρέθηκε στο Νόρφολκ.

Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, μία ημέρα πριν από τα 10α γενέθλια της Μπόνι, οι Χολ έλαβαν ένα τηλεφώνημα από έναν φύλακα σκύλων, που τους ενημέρωσε ότι η σκυλίτσα τους είχε βρεθεί 200 μίλια από το σπίτι της οικογένειάς τους.

Η 48χρονη ιδιοκτήτρια του σκύλου, περιέγραψε τη στιγμή που άκουσε τα καλά νέα ως «λίγο σουρεαλιστικά».

​«Απλώς δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Ήταν μόλις πριν από δύο χρόνια που έπαψα να ελπίζω, αλλά εξακολουθούσα να ψάχνω. Είναι όλο λίγο σουρεαλιστικό. Είχα προετοιμάσει τον εαυτό μου για το γεγονός ότι μπορεί να φαινόταν σε άσχημη κατάσταση, αλλά στην πραγματικότητα δείχνει αρκετά καλά. Ξέρω ότι οι κτηνίατροι, την έχουν φροντίσει πολύ καλά».

«Θα την πάρουμε τώρα πίσω στο σπίτι και θα τη συστήσουμε στον άλλο σκύλο μας, την Τζέσι, και θα απολαύσουμε μια ήσυχη νύχτα μπροστά στο τζάκι», συνέχισε.

Εμπειρογνώμονες από το Κτηνιατρικό Κέντρο Terrington St John πιστεύουν ότι η Μπόνι είχε κλαπεί για αναπαραγωγή.

Ο σκύλος υποβλήθηκε σε υστερεκτομή στο κέντρο όπου σύμφωνα με τους κτηνιάτρους, τα πιο πρόσφατα κουταβάκια της γεννήθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες.

H φύλακας σκύλων της Περιφέρειας Fenland, Κάρολιν Τριγκ, ενθουσιάστηκε που μπόρεσε να επανενώσει την Μπόνι με τους ιδιοκτήτες της, καθώς πιστεύει ότι το αξιολάτρευτο σκυλί πέρασε μια δύσκολη περίοδο.

«Νομίζω ότι η Μπόι είχε μια δύσκολη στιγμή σχετικά με το κομμάτι της αναπαραγωγής. Κάποιος έχει βγάλει πολλά χρήματα από αυτήν, κάτι που είναι πολύ λυπηρό. Και σαφώς δεν είχε πάει ποτέ σε κτηνίατρο αυτά τα εξάμισι χρόνια. Αλλά το να είσαι σε θέση να την επιστρέψεις στο αγαπημένο της σπίτι είναι υπέροχο – είναι απλά τα καλά νέα που χρειαζόμαστε φέτος», είπε.

Η οικογένεια πρόσθεσε ότι ήταν τόσο χαρούμενη που η Μπόνι είχε μικροτσίπ, καθώς χωρίς αυτό, δεν θα μπορούσε ποτέ να την πάρει πίσω.