Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σπουδαίο διπλό με super Ποντένσε για τη Γουλβς! (vid+βαθμολογία)

Μεγάλη εμφάνιση για τη Γουλβς, που πέρασε νικηφόρα από το Λονδίνο και την έδρα της Άρσεναλ, με έναν Ποντένσε να πετάει…φωτιές! Μείωσαν στους τέσσερις βαθμούς από την κορυφή οι «λύκοι», στο -8 “κανονιέρηδες” που ψάχνουν τρόπους να συνέλθουν…

Το καλύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα της Γουλβς πραγματοποίησε ο Ντάνιελ Ποντένσε, με τον Πορτογάλο να κάνει γιο-γιο την άμυνα της Άρσεναλ και να δίνει ένα σπουδαίο «τρίποντο» στους «λύκους». Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ήταν απολαυστικός στο «Έμιρεϊτς», έπαιρνε πρωτοβουλίες καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ζάλισε τους αμυντικούς των «κανονιέρηδων» ουκ ολίγες φορές και ήταν αυτός που σκόραρε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Νούνο που σκαρφάλωσε στην 6η θέση της βαθμολογίας και στο -4 από την πρώτη θέση!

Με υψηλή ένταση ξεκίνησε η αναμέτρηση, καθώς και οι δύο ομάδες έδειξαν τις διαθέσεις τους από νωρίς, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω! Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Χιμένες ωστόσο, επισκίασε τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με τον Μεξικάνο να συγκρούεται με τον Νταβίντ Λουίζ και να μένει αναίσθητος στο έδαφος.

Η Γουλβς έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Τραορέ, με τον Ισπανό να αστοχεί και τις δύο φορές και να μην εκμεταλλεύεται τις φάσεις. Ό,τι δεν κατάφερε ο Τραορέ, έκανε στο 27ο λεπτό ο Πέδρο Νέτο. Ο Πορτογάλος βγήκε κερδισμένος από την τραγική αμυντική λειτουργία της Άρσεναλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λένο, δίνοντας το προβάδισμα στους «λύκους»!

Η απάντηση της Άρσεναλ ωστόσο ήταν άμεση. Ο Μαγκαλιάες πήδηξε πιο ψηλά από όλους στη σέντρα του Γουίλιαν και με μια καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, μόλις τρία λεπτά μετά το γκολ των φιλοξενούμενων. Η ομάδα του Νούνο απείλησε ξανά επτά λεπτά αργότερα, με τον Λένο να φωνάζει «παρών».

Στο 42ο λεπτό ήταν η σειρά του καλύτερου ποδοσφαιριστή του αγωνιστικού χώρου να μιλήσει… Ο Ντάνιελ Ποντένσε εκμεταλλεύτηκε άψογα το ριμπάουντ στο σουτ του Νέτο, τσίμπησε την μπάλα με έναν «μαγικό» τρόπο πάνω από τον Γκάμπριελ και πλάσαρε άψογα τον Γερμανό τερματοφύλακα των «κανονιέρηδων», δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στους «λύκους»!

Στο δεύτερο μέρος, η Άρσεναλ μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να ισοφαρίσει γρήγορα. Τόσο ο Ομπαμεγιάνγκ, όσο και ο Σάκα, αστόχησαν από πολύ πλεονεκτικές θέσεις, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να φέρουν το ματς και πάλι στα ίσα.

Η ομάδα του Αρτέτα κυκλοφορούσε καλύτερα, ωστόσο της έλειπε η τελευταία ενέργεια, με τον Πατρίσιο να μην ανησυχεί ιδιαίτερα…

Μάλιστα, λίγο έλειψε να μπει και τρίτο γκολ για την Γουλβς. Ο Ποντένσε πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, ωστόσο ο Μπεγιερίν τον σταμάτησε την κυριολεκτικά τελευταία στιγμή, στερώντας από τον Πορτογάλο το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Μπεγερίν, Λουίζ (46′ Χόλντινγκ), Γκάμπριελ, Τίρνεϊ, Θεμπάγιος, Τζάκα (80′ Λακαζέτ), Ουίλιαν (65′ Νέλσον), Γουίλοκ, Σάκα, Ομπαμεγιάνγκ.

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Σεμέδο, Μπολί, Κόουντι, Μάρσαλ, Ντεντόνκερ, Μουτίνιο, Τραορέ, Νέτο, Ποντένσε (70′ Νέβες), Χιμένες (15′ Φάμπιο Σίλβα, 75′ Κίλμαν).

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής :

Παρασκευή 27/11
Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ  0-2

Σάββατο 28/11
Μπράιτον – Λίβερπουλ  1-1
Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι  5-0
Έβερτον – Λιντς  0-1
Γουέστ Μπρομ – Σέφιλντ Γιουν.  1-0

Κυριακή 29/11
Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουν.  2-3
Τσέλσι – Τότεναμ  0-0
Αρσεναλ – Γουλβς  1-2

Δευτέρα 30/11
Λέστερ – Φούλαμ (19.30)
Γουέστ Χαμ – Άστον Βίλα (22.00)

Η βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected