Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τρομερό ματς στην Τουρκία, Φενέρ-Μπεσίκτας 3-4! (vid)

Συγκλονιστική νίκη της Μπεσίκτας επί της Φενέρμπαχτσε (4-3), παρ’ ότι έπαιζε με δέκα για σαράντα λεπτά. Πάντα στην κορυφή της βαθμολογίας η Αλάνιασπορ των Μπακασέτα, Τζαβέλλα και Σιώπη.

Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά ντέρμπι των τελευταίων ετών στην Τουρκία, η Μπεσίκτας νίκησε 4-3 εκτός έδρας την Φενέρμπαχτσε, παρ’ ότι έπαιζε με δέκα από το 50′, λόγω αποβολής του Κάιλ Λάριν.

Οι Μαύροι Αετοί προηγήθηκαν 2-0 (4′, 20′ Αμπουμπακάρ), η ομάδα του (βασικού) Δημήτρη Πέλκα μείωσε σε 2-1 (34′ Σισέ), αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν πάντα τον πρώτο λόγο, σημειώνοντας ακόμα δύο γκολ με Νετσίπ Ουισάλ (54′) και Φαμπρίς Ενσακαλά (88′).

Η Φενέρ, με τον Έλληνα μέσο να αντικρίζει κίτρινη κάρτα (38′) και να αντικαθίσταται στο 76′, μείωσε σε 2-3 (68′ Τουφάν) και 3-4 (90′ πέν. Τουφάν), αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

Πάντα πρώτη η Αλάνιασπορ
Στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος παραμένει πάντα η «ελληνική» Αλάνιασπορ. Με βασικούς και παρόντες και στα 90 λεπτά τους Γιώργο Τζαβέλλα, Μανώλη Σιώπη και Τάσο Μπακασέτα, νίκησε εντός έδρας την Κόνιασπορ με 1-0 (37′ Μπάμπακαρ) και οδηγεί την κούρσα με 23 βαθμούς μετά από εννέα αγωνιστικές, τρεις περισσότερους από την Γαλατάσαραϊ, η οποία έχει και ματς περισσότερο.

Η βαθμολογία

*gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected