Κατηγορίες
Super League 1

Νίκη-ανάσα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, σκόραρε και πάλι ο Ελευθεριάδης

Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας αλλά και γοήτρου για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε με 2-0 της Λαμίας.

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη πήρε το τρίτο τρίποντο της χρονιάς χάρη στα γκολ των Ελευθεριάδη και Παμλίδη, αφήνοντάς τη στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς να έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης.

Πολύ κακό ήταν το ματς στο πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΣ να έχει την υπεροχή και να σκοράρει ουσιαστικά στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Ερασμούσπε σέντραρε από τα αριστερά κι ο Ελευθεριάδης με υπέροχη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Παμλίδης από τη μία, Ρόμανιτς και Ντέλετιτς από την άλλη, είχαν ευκαιρίες για ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και πάλι ο ΠΑΣ ήταν αυτός που το βρήκε και κλείδωσε τη νίκη. Ο Πίρσμαν κέρδισε πέναλτι από τον Μπεχαράνο, ο Παμλίδης εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0 στο 86′ και αυτό ήταν και το τελικό σκορ στο ματς με τον ΠΑΣ να επιστρέφει στις νίκες μετά από τέσσερα παιχνίδια.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Α. Γιαννίκης): Xoυτεσιώτης, Πέερσμαν, Οικονομόπουλος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σιόντης, Κάστρο, Μπρένερ(64′ Καρτάλης), Ελευθερίαδης(90+2′ Νάουμετς), Ντομίνγκεθ(77′ Κάργας), Παμλίδης(90+2′ Δούμτσης)

Λαμία (Τεννές): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μπουλούλης(56′ Αραμπούλι), Μπεχαράνο, Καραμάνος, Βασιλόγιαννης(56′ Nτέλετιτς), Μπάχανακ(78′ Τσούκαλος), Ρόμανιτς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected