Κατηγορίες
Basket

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες ο Προμηθέας φιλοξενείται από τη Ναντέρ

Το διπλό ευρωπαϊκό ταξίδι του Προμηθέα, αυτή την εβδομάδα, αρχίζει από τη Γαλλία. Απόψε στις 21:00 η ομάδα της Πάτρας θα φιλοξενηθεί από τη Ναντέρ για τον 4ο όμιλο του EuroCup.

Ο Προμηθέας προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες στη διοργάνωση με τελευταία αυτή από την Τρέντο στην έδρα του, στις 11 Νοεμβρίου.

Σχολιάζοντας την αναμέτρηση, ο τεχνικός του Προμηθέας Μάκης Γιατράς σημειώνει: «Παίζουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα. Προσπαθούμε να βρούμε τον ρυθμό μας παίζοντας συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ενώ, εκ μέρους των παικτών ο Ίαν Μίλερ, υποστηρίζει: «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς, εναντίον μιας καλής ομάδας, που πρέπει να νικήσουμε για να συνεχίσουμε. Οι συμπαίκτες μου και εγώ είμαστε συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Η ελληνική ομάδα έχει ρεκόρ 2-4 και βρίσκεται στην 5η θέση του ομίλου του, με τη Ναντέρ να βρίσκεται μία θέση παραπάνω με ρεκόρ 3-4.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρους στην Πάτρα, ο Προμηθέας είχε επικρατήσει με 88-78.

Στα άλλα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο παίζουν την Τρίτη Τσεντεβίτα/Ολίμπια – Τρέντο (19:00) και την Τετάρτη Γκραν Κανάρια – Μπούρσασπορ (22:00).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected