Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Βελτιωμένη η κατάσταση στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης (vid)

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, μιας και πέρα από τη μείωση των νέων εισαγωγών ασθενών με Covid-19 στα νοσοκομεία που σημειώνεται μέρα με τη μέρα, αρχίζει να αυξάνεται και ο αριθμός των κενών κλινών ΜΕΘ-covid.

Όπως αναφέρει η Εφημερίδα Μακεδονία, το νοσοκομείο Παπανικολάου έκλεισε την εφημερία σήμερα το πρωί στις 08:00 με τέσσερις ελεύθερες κλίνες ΜΕΘ-covid, ενώ παράλληλα 40 κλίνες είναι κατειλημμένες. Εισήχθησαν 58 ασθενείς με κορονοϊό, ενώ υπό διερεύνηση είναι 20 ύποπτα περιστατικά.

Μάλιστα, όπως τόνισε, μιλώντας στο Open, η διευθύντρια της Α’ ΜΕΘ του συγκεκριμένου νοσοκομείου, Μηλίτσα Μπιτζάνη, σήμερα είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν ελεύθερες κλίνες ΜΕΘ στο κλείσιμο της εφημερίας μετά από αρκετό καιρό.

Η ίδια επεσήμανε ότι οι περισσότεροι ασθενείς που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ κλίνες του νοσοκομείου Παπανικολάου, προέρχονται από τις απλές κλίνες covid, εφόσον παρουσιάζεται επιδείνωση της κατάστασής τους. Στη δική της Α’ ΜΕΘ νοσηλεύονται ασθενείς ηλικίας από 31 μέχρι και 78 ετών, όπως είπε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected