Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League : Μόνο η νίκη για την πρόκριση ο Ολυμπιακός. Ποια εισιτήρια κρίνονται απόψε

Συνέχεια στην ευρωπαϊκή τους πορεία θέλουν να δώσουν στον Ολυμπιακό, καθώς απόψε υποδέχονται την Πόρτο, στην 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο τη νίκη, για να εξασφαλίσουν την 3η θέση στον όμιλο και να συνεχίσουν στη νοκ άουτ φάση του Europa League. Μετά τους αποκλεισμούς ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, αν τα καταφέρει, θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και θα έχει το… βάρος συγκέντρωσης βαθμών και για την ειδική κατάταξη της UEFA.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε το σύνθημα της νίκης και πρόκρισης, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός πρέπει να αντιδράσει και να παίξει όπως έκανε πέρυσι στα κρίσιμα παιχνίδια με Μίλαν και Άρσεναλ. Για μια ακόμη αναμέτρηση, η λίστα με τους απόντες είναι μεγάλη.

Όπως αναφέρει το onsports, εκτός πλάνων έχουν τεθεί οι Βαλμπουενά, Ντρέγκερ και Μπρούμα με προβλήματα τραυματισμών, αλλά και ο Χασάν λόγω επιπλοκών από τον κορονοϊό. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Μπρούνο, αλλά ο Βραζιλιάνος βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Η Πόρτο από την άλλη είναι βαθμολογικά αδιάφορη, μιας και έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στους «16» του Champions League, ωστόσο, ο Κονσεϊσάο υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν θέλει να χάνει ούτε στα φιλικά.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Φέλιξ Μπριχ.

Στα άλλα ματς

Δύο μεγάλοι «τελικοί» πρόκρισης στους «16» του Champions League. Με δύο αποτελέσματα η Αταλάντα στο ματς με τον Αγιαξ στο Αμστερνταμ, με τα γκολ σε πρώτο πλάνο. Η εμπειρία της Ατλέτικο αναμένεται να κάνει τη διαφορά στο ματς με την Σάλτσμπουργκ.

Αγιαξ και Αταλάντα διεκδικούν τη δεύτερη θέση του ομίλου τους, που δίνει το εισιτήριο για τους «16» του Champions League. Η ιταλική ομάδα έχει ένα ελαφρύ πλεονέκτημα και δύο αποτελέσματα υπέρ της, ενώ ο Αγιαξ θέλει μόνο τη νίκη για να πάρει αυτός την πρόκριση, στο φινάλε του ομίλου.

Ο έτερος «τελικός» στην Αυστρία, η Σάλτσμπουργκ αναμετράται με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Σάλτσμπουργκ θέλει μόνο νίκη για τη δεύτερη θέση, η Ατλέτικο και με ισοπαλία περνά στην επόμενη φάση του Champions League.

Το πρόγραμμα :

Group A

Σάλτσμπουργκ – Ατλέτικο Μαδρίτης (22.00)
Μπάγερν Μονάχου – Λοκομοτίβ Μόσχας (22.00)

Βαθμολογία

Μπάγερν Μονάχου  16-5, 13
Ατλέτικο Μαδρίτης 5-8, 6
Σάλτσμπουργκ  10-15, 4
Λοκομοτίβ Μόσχας  5-8, 3

Group Β

Ρεάλ Μαδρίτης – Γκλάντμπαχ (22.00)
Ίντερ – Σαχτάρ Ντόνετσκ (22.00)

Βαθμολογία

Γκλάντμπαχ  16-7, 8
Σαχτάρ Ντόνετσκ  5-12, 7
Ρεάλ Μαδρίτης  9-9, 7
Ίντερ  7-9, 5

Group C

Μάντσεστερ Σϊτι – Μαρσέιγ (22.00)
Ολυμπιακός – Πόρτο (22.00)

Βαθμολογία

Μάντσεστερ Σϊτι  10-1, 13
Πόρτο  8-3, 10
Ολυμπιακός  2-8, 3
Μαρσέιγ  2-10, 3

Group D

Μίντιλαντ – Λίβερπουλ (19.55)
Άγιαξ – Αταλάντα (19.55)

Βαθμολογία

Λίβερπουλ  9-2, 12
Αταλάντα  9-8, 8
Άγιαξ  7-6, 7
Μίντιλαντ  3-12, 1

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected