Κατηγορίες
Αθλήματα

Πάτησε… restart στις προπονήσεις ο Φίλιππος Βέροιας! (photos)

Έπειτα από 42 ημέρες αγωνιστικής απραξίας η ομάδα βόλεϊ του Φίλιππου Βέροιας επέστρεψε στις προπονήσεις. Προτού μάλιστα οι αθλητές πιάσουν «ξανά δουλειά» άπαντες υπεβλήθησαν σε τεστ Covid, τα αποτελέσματα των οποίων βγήκαν όλα αρνητικά.

Υπό τις τεχνικές οδηγίες του προπονητή Σωκράτη Τζιουμάκα, με εξαίρεση τον διεθνή άσο της Αγίας Λουκίας, Τέβιν Φέρελ, που αναμένεται στο προσεχές διάστημα να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας, οι «ερυθρόλευκοι» της Βέροιας, αν και κάπως «μουδιασμένοι» από το μακρύ διάστημα αποχής από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, πάτησαν ξανά στο γήπεδο με χαμόγελα, ευχάριστη διάθεση και μεγάλη ανυπομονησία για την σταδιακή επανέναρξη του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Από το… restart δεν θα μπορούσε ασφαλώς να απουσιάζει ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Πιτούλιας, ο οποίος υπό τα βλέμματα του γενικού αρχηγού, Λεωνίδα Ξανθόπουλου και του Σωκράτη Τζιουμάκα, καλωσόρισε τους αθλητές στην «ρουτίνα» των προπονήσεων. Παράλληλα τους ευχήθηκε να μείνουν μακριά από τραυματισμούς και κυρίως τους επέστησε την προσοχή στο θέμα της ασφάλειας της υγείας τους, ζητώντας τους διαρκή εγρήγορση στην καθημερινότητα και στις επαφές τους, ώστε να παραμείνουν άπαντες στην ομάδα αλλά και οι γύρω τους, ασφαλείς και υγιείς, κάτι που θα διατηρήσει τον ΑΠΣ Φίλιππο Βέροιας προσηλωμένο στο στόχο της φετινής διάκρισης.

Σύμφωνα μάλιστα με το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο για την επανέναρξη των προπονήσεων των ομάδων της Volleyleague, οι αθλητές του Φίλιππου Βέροιας θα υποβάλλονται κάθε εβδομάδα σε τεστ Covid.