Κατηγορίες
Αθλήματα

Η Σύρος αποκτά τον δικό της πολυχώρο αθλητισμού και πολιτισμού!

Στην υπογραφή της συμφωνίας μεταβίβασης του ακινήτου 19 στρεμμάτων στη θέση “Λιβάδια Μάννα” προκειμένου να δημιουργηθεί ο νέος πολυχώρος αθλητισμού και πολιτισμού προχώρησαν σήμερα η Καθολική Επισκοπή Σύρου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Όπως αναφέρει το cyclades24, το τελικό τίμημα αγοράς του ακινήτου ανέρχεται στις 300.000 ευρώ.

Με ανάρτησή του, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος κάνει λόγο για την υλοποίηση ενός ονείρου που βάζει σε τροχιά υλοποίησης έναν σπουδαίο στόχο.

Αναλυτικότερα έγραψε:

“Ένα όνειρο δεκαετιών και ένας σπουδαίος στόχος μπήκε σε τροχιά υλοποίησης και ταχύτατα πλέον υλοποιείται η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την αγορά του οικοπέδου 19 στρεμμάτων, που βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο της Ερμούπολης.

Η Σύρος θα αποκτήσει επιτέλους έναν Πολυχώρο Αθλητισμού και Πολιτισμού με δυνατότητες Συνεδριακού Κέντρου.

Από την μία πλευρά λυπάμαι που δεν θα είμαι σήμερα στην συμβολαιογράφο της Σύρου για την αγορά της γης και από την άλλη πλευρά χαίρομαι που το συμβόλαιο αυτό θα έχει την υπογραφή του ανθρώπου που το ονειρεύτηκε, του Γιώργου Λεονταρίτη.

Συγχαρητήρια στον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη για την επιμονή του και την αφοσίωσή του σε αυτόν τον στόχο και ένα μεγάλο “Ευχαριστώ” στον Καθολικό Επίσκοπο, Πέτρο Στεφάνου, που προσέγγισε το ζήτημα βλέποντας το όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Πώς ένα όνειρο δεκαετιών παύει να αποτελεί διεκδίκηση και γίνεται πράξη.

Με αφοσίωση, επιμονή, σχέδιο, αποφασιστικότητα. Με πάθος.

Ναι … Θα πάρουμε πίσω την ζωή μας”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected