Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γενικά

Βασίλη, δεν θα δώσεις μόνος σου αυτόν τον αγώνα!

Μια τεράστια Αλυσίδα Αγάπης, ας γίνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ για χάρη του Βασίλη τούτες τις γιορτινές μέρες!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η έλευση του νέου χρόνου θα φέρει σε όλων τις καρδιές νέες ελπίδες και νέες προσδοκίες… Σε όλους;

Καμία φορά στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, συνηθίζουμε να επικεντρωνόμαστε στα δικά μας προβλήματα και τις στεναχώριες και να ξεχνάμε ότι υπάρχει περίπτωση, κοντά μας, δίπλα μας να υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται πραγματική βοήθεια/ Και όταν το πρόβλημα υγείας χτυπά καθενός εξ υμών και ημών την πόρτα, τότε βλέπουμε την μεγάλη εικόνα.

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και το πνεύμα τους, δίνει σε όλους την ευκαιρία να κάνουμε κάτι για τον συνάνθρωπό μας που βρίσκεται σε πραγματική ανάγκη, αφήνοντας ακόμα και τα δικά μας προβλήματα και θέματα στην άκρη…

Και αυτή την φορά η έκκληση γίνεται από ένα παιδί 17 ετών…

Ένα δικό μας παιδί που ειλικρινά χρειάζεται και πάλι την αγάπη μας και την στήριξή μας γιατί το μαύρο πέπλο της ασθένειάς του επέστρεψε και τύλιξε τόσο ίδιο όσο και την οικογένειά του…

Ο Βασίλης και πέρσι, τέτοιες μέρες, δέχθηκε την αγκαλιά των Ναξιωτών μετά από πρωτοβουλία των συμμαθητών του, αφού είναι μαθητής του ΓΕ.Λ. Νάξου. Πέρσι τέτοιες χρονιάρες μέρες ξεκίνησε επίπονες θεραπείες για την αποκατάσταση της υγείας του στο Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού», θεραπείες που απαιτούσαν δύναμη ψυχής και μεγάλο οικονομικό κόστος. Και οι Ναξιώτες, προς τιμήν τους, ανταποκρίθηκαν! Έκαναν οι συμπατριώτες μας το καθήκον τους απέναντι στον συνάνθρωπο, στον συμπολίτης, στον 17χρονο νέο που έδινε γενναία μάχη για να κερδίσει την ζωή του. Και έπιασε η αγώνα τους τους αυτός, τόπο!

Ο νεαρός Βασίλης κέρδισε τις πρώτες μάχες. Όχι όμως και τον πόλεμο με την ασθένεια που εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να απειλεί την ζωή του.

Ο 17χρονος Βασίλης είναι εδώ! Είναι μαζί μας αυτές τις χρονιάρες μέρες. Μαζί με την οικογένειά του. Στο πατρικό του μαζί με την οικογένειά του δηλώνει «παρών» στην ζωή! Και περιμένει. Περιμένει πώς και πώς να ριχτεί ξανά στον αγώνα που ως μοναδικό έπαθλο θα έχει αυτήν την ίδια την ζωή!

Ο Βασίλης σε λίγες ημέρες, με το χάραμα του νέου έτους θα ταξιδέψει και πάλι στην Αθήνα.

Έχει μαραθώνιο μπροστά του! Εκεί, στην ΦΛΟΓΑ. Εκεί, θα παλέψει και πάλι να κερδίσει τον «μαραθώνιο της ζωής του».

Στον αγώνα του αυτόν, μας θέλει συνοδοιπόρους. Μας χρειάζεται!

Αύριο – μεθαύριο, εκεί στην ΦΛΟΓΑ, στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ένα είναι σίγουρο ότι ο 17χρονος Βασίλης δεν θα είναι μόνος του.

Οι Ναξιώτες θα είναι μαζί του! Θα είναι κοντά του, με κάθε τρόπο! Και το υπογραμμίζουμε αυτό,, γιατί πέρσι τέτοιες μέρες μέχρι και ποδοσφαιρικός αγώνας έγινε για να μαζευτεί το απαιτούμενο ποσό για το πρώτο στάδιο μιας δύσκολης και απαιτητικής θεραπείας.

Η μητέρα του μας λέει ότι «μέσα στην δίνη του Covid-19, πέρασε ένας χρόνος από τότε που ο Βασίλης ήταν μεταξύ του Ογκολογικού Τμήματος του νοσοκομείου, του ξενώνα της «Φλόγας» όπου φιλοξενούνταν και στη Νάξο όπου έπρεπε να παρακολουθεί τα μαθήματά του». Και προσθέτει: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν στο να μπορέσει ο Βασίλης μου να κάνει τις απαιτούμενες θεραπείες. Όμως το λέμφωμα επιμένει και πρέπει αμέσως μετά τις γιορτές να ξαναπάμε στην Αθήνα για νέο γύρο θεραπείας, μεγαλύτερης σε διάρκεια και περισσότερο δαπανηρής. Αλλά τα οικονομικά μας είναι ασθενικά αφού αναγκαστικά απασχολούμαστε σε εποχικές εργασίες και εκ περιτροπής λόγω των αναγκών φροντίδας τόσο του Βασίλη, όσο και του τετράχρονου μικρού μας παιδιού. Έτσι, απευθυνόμαστε και πάλι στην αλληλεγγύη των συνανθρώπων μας, που τους ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας!».

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα καλούμαστε και πάλι όλοι μας από το υστέρημά μας να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων! Σεντ με το σεντ, ευρώ με το ευρώ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ανάψουμε την ΦΛΟΓΑ της ΕΛΠΙΔΑΣ για τον 17χρονο ΒΑΣΙΛΗ!

Περιμένει το υπερήφανο αυτό παλληκάρι να μας ΝΙΩΣΕΙ κοντά του! Όπως και πέρσι!

Βασίλη, δεν θα δώσεις μόνος σου αυτόν τον αγώνα!

Οι κάτοικοι του νησιού της ιδιαίτερης πατρίδας σου, της Νάξου, θα τρέξουν μαζί σου, σε λίγες μέρες, αυτόν τον μαραθώνιο! Και μαζί, όλοι μαζί, θα φτάσουμε στο τέρμα νικητές!

Μια τεράστια Αλυσίδα Αγάπης, ας γίνουμε ΟΙΛΟΙ ΜΑΣ για χάρη του Βασίλη τούτες τις γιορτινές μέρες!

Το πνεύμα των Χριστουγέννων, μας καλεί!

Θα ανταποκριθούμε! Αυτό, είναι το μόνο σίγουρο!

Ο τραπεζικός λογαριασμός κατάθεσης χρημάτων για την οικονομική στήριξη του νεαρού Ναξιώτη μαθητή είναι GR 5201406200620002340011352 (Alpha Bank) στο όνομα της μητέρας του «Λάγιου Ακιλίνα του Βασιλείου».

Έστω και ένα ευρώ μπορεί να κάνει ένα παιδί να χαμογελάσει στο αύριο! Ο Βασίλης μας το χρειάζεται όσο τίποτα…

*με στοιχεία από το cyclades24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected