Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Οι Bucks διέλυσαν τους Warriors, είδηση οι 15 πόντοι του Giannis (vids)

Οι Μπακς δεν είχαν πρόβλημα απέναντι στους Ουόριορς, με την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο (15π., 13ρ.) να παίρνουν άνετα τη νίκη στην Christmas Day με 138-99.

Χριστούγεννα με άνεση και στυλ έκαναν οι Μπακς, με την ομάδα του Μιλγουόκι να μην έχει κανένα πρόβλημα απέναντι στους Ουόριορς, να επικρατεί με 138-99 με και να ανεβαίνουν στο 1-1.

Από την άλλη οι “Πολεμιστές” υποχώρησαν στο 0-2 και ελπίζουν πως η επικείμενη επιστροφή τλου Γκριν στη δράση θα μπορέσει να αλλάξει τα πράγματα για την ομάδα τους, καθώς τα πρώτα μας της σεζόν προϊδεάζουν για ακόμα μια καταστροφική αγωνιστική χρονιά…

Ο Μίντλετον ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ, έχοντας 31 πόντους, ενώ ο Γιάννης πρόσθεσε 15 με 13 ριμπάουντ. Χρόνο στο παρκέ πήρε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος σημείωσε 4 πόντους.

Για τους Ουόριορς, ο Στεφ Κάρι είχε 19 πόντους και ο ρούκι, Τζέιμς Ουάισμαν 18, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσαν να κάνουν ανταγωνιστική την ομάδα τους.

Από την αρχή οι Μπακς είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στο τέλος του ημιχρόνου βρέθηκαν στο +10, ενώ από την τρίτη περίοδο και μετά τα πάντα έγιναν πιο απλά, με την διαφορά να εκτοξεύεται και ο νικητής να κρίνεται ουσιαστικά πολύ πριν το τέλος του αγώνα. Τελικό σκορ 138-99 και πρώτη νίκη για την ομάδα των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

Δωδεκάλεπτα: 33-25, 66-56, 100-76, 138-99.

δείτε βίντεο στο eurohoops.net

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected