Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Πρωτοβουλία του ΓΑΣ Κοπανού για τη στήριξη στον Γρηγόρη

Δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής η διοίκηση του ΓΑΣ Κοπανού, μετά τη δημοσιοποίηση της επέμβασης στην οποία θα υποβληθεί ο φίλος της ομάδας, Γρηγόρης Βλασιάδης.

Όπως ανακοινώθηκε, αναλαμβάνει πρωτοβουλία και καλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να συνδράμουν ώστε να συνεισφέρουν στη συγκέντρωση χρημάτων ενόψει της δύσκολης επέμβασης για την αφαίρεση όγκου στο κεφάλι.

Αναλυτικά :

«Η διοίκηση του ΓΑΣ Κοπανού βρίσκεται στο πλάι του φίλου και αδελφού Γρηγόρη, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία για την οικονομική ενίσχυση ενόψει της προγραμματισμένης χειρουργικής επέμβασης για την αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Για το λόγο αυτό, καλούν τα μέλη και τους φίλους της ομάδας να συνεισφέρουν στην προσπάθεια του Γρηγόρη να επιστρέψει στη φυσιολογική του ζωή, με ότι δύναται ο καθένας.

Τα χρήματα μπορούν να κατατίθενται στον αριθμό λογαριασμού της Τράπεζας Πειραιώς (IBAN: GR0401722430005243086604556, BIC: PIRBGRAA) που έχει ανοιχθεί για τον συγκεκριμένο λόγο ή για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα τραπεζικής κατάθεσης, μπορούν να προσέλθουν στο κατάστημα «Χατζηπαυλίδης» στον Κοπανό, όπου ο Ταμίας του συλλόγου Δημήτρης Χατζηπαυλίδης θα αναλάβει να συγκεντρώσει το αντίστοιχο ποσό έως τις 15/1/2021.»