Κατηγορίες
Basket

“Αγρίεψε” ο Giannis, οδήγησε με 43 προσωπικούς πόντους τους Bucks στη νίκη επί των Pistons (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε αγριεμένος κατά των Πίστονς και με 43 πόντους πέτυχε season high, οδηγώντας τους Μπακς σε μία ακόμα νίκη, 125-115, στο Μιλγουόκι!

Οι Μπακς είναι αήττητοι στην έδρα τους (3-0) κι για πρώτη φορά φέτος έχουν ρεκόρ πάνω από το 50%, καθώς έφτασαν στο 4-3 κι ανεβαίνουν στη βαθμολογία της Ανατολής όπου για δύο σεζόν ήταν κορυφαία ομάδα. Όπως και σε ολόκληρο το ΝΒΑ όσον αφορά στην κανονική περίοδο.

Ο Γιάννης πέτυχε το ρεκόρ του έχοντας 2/6 τρίποντα, 7/9 βολές αλλά και 15/18 δίποντα! “Υπήρχαν περισσότεροι διάδρομοι αυτή τη φορά επειδή είχαμε βάλει πολλά τρίποντα στα προηγούμενα παιχνίδια”, είπε ο Γιάννης που πρόσθεσε εννιά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ σε 36 αγωνιστικά λεπτά.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέτρησε 30 πόντους στο πρώτο ημίχρονο (!), με τους Μπακς να ξεφεύγουν με 11 πόντους σε αυτό το διάστημα.

Χάρη στον Γιάννη η διαφορά στους πόντους “ρακέτας” ήταν 62-42 και 40-14 στο ημίχρονο.

Ο Κρις Μίντλετον πρόσθεσε 19 πόντους με 7/10 σουτ (9ρ., 4ασ.) , ο Τζρου Χόλιντεϊ είχε 15 με 6/10 σουτ (7ασ.) κι ο Ντι Τζέι Όγκουστιν μέτρησε 10 για τους Μπακς που έχουν οκτώ σερί νίκες κανονικής περιόδου κατά των Πίστονς! Αποτελεί το μεγαλύτερο σερί για τον οργανισμό σε αυτό το ζευγάρι για οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες.

Οι Πίστονς έπεσαν ακόμα πιο χαμηλά, στο 1-6, παρά τους 24 πόντους του Ντέρικ Ρόουζ (8ασ.) σε μόλις 25 λεπτά συμμετοχής. Άλλους 24 μέτρησε ο κορυφαίος ως τώρα στη σεζόν παίκτης των Πίστονς, Τζέεραμι Γκραντ. Ο Μπλέικ Γκρίφιν δεν αγωνίστηκε για να ξεκουραστεί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected