Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στη Γερμανία συνεχίζει ο Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης

Νέα πρόκληση στην καριέρα του Βαγγέλη Ξεπαπαδάκη.

Ο 21χρονος μέσος με καταγωγή από το Ηράκλειο, διεθνής με την U16 της χώρας μας, αφήνει τον Ρεθυμνιακό και μετακομίζει στη Γερμανία, όπου θα αγωνιστεί στην κατηγορία Kreisliga και συγκεκριμένα στην Ελλάς Μονάχου.

Παλαιότερα έπαιξε σε ΑΟ Επισκοπής, ΟΦΗ, Ατσαλένιο και Παναθηναϊκό U19.

Αναλυτικά :

“Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ.

Η ευκαιρία που παρουσιάστηκε στον ταλαντούχο μέσο-επιθετικό να αγωνιστεί εκτός των Ελληνικών συνόρων με την ομογενειακό σύλλογο ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΑΧΟΥ (FC Hellas Munchen) στο πρωτάθλημα της Κράϊς λίγκα (Kreisliga), όχι απλά μας χαροποιεί, αλλά μας δίνει το έναυσμα να του μεταδώσουμε τις πιο θερμέ ς μας ευχές για την συνέχεια της καριέρας του.

Βαγγέλη ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε μια επιτυχημένη συνέχεια στην καριέρα σου».

Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης : «Ανυπομονώ να αγωνιστώ»…

Λίγο μετά την επίτευξη της συνεργασίας και διανύοντας τις τελευταίες του ημέρες επί Ελληνικού εδάφους ο Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης στις σχετικές του δηλώσεις τόνισε χαρακτηριστικά :

Ανυπομονώ να αγωνιστώ έπειτα από ένα διάστημα αποχής εξαιτίας των δύσκολων περιστάσεων που όλοι βιώνουμε. Είμαι ενθουσιασμένος που η Ελλάς Μονάχου μου δίνει την δυνατότητα να «ανοίξω τα φτερά» μου και εκτός Ελλάδας. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω αυτόν τον σύλλογο και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που με επέλεξαν”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected