Κατηγορίες
Διάφορα

Της έδιναν τρεις μέρες ζωής – Πήρε πειραματικό φάρμακο και ξύπνησε από το κώμα!

«Ξαναζωντάνεψε» μία μητέρα που είχε διαγνωστεί με κορονοϊό και της έδιναν μόλις τρεις μέρες ζωής, όταν οι γιατροί της χορήγησαν ένα πειραματικό φάρμακο.

Όπως αναφέρει το reader, η Κλαιρ Χέιθορν, μητέρα δύο παιδιών από το Χίλσμπορο της Βρετανίας, έζησε το «θαύμα των Χριστουγέννων», όταν έλαβε το πειραματικό φάρμακο Anakinra, που ήταν η τελευταία ελπίδα καθώς βρισκόταν σε κώμα εδώ και εβδομάδες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Yorkshire Live που επικαλείται η Mirror, η Χέιθορν πάλευε εβδομάδες με τον κορονοϊό και είχε πέσει σε κώμα. Οι γιατροί αποφάσισαν να της δώσουν ένα πειραματικό φάρμακο, που συνήθως χρησιμοποιείται για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα και μία εβδομάδα αργότερα, η Κλαιρ ξύπνησε από το κώμα.

Η 18χρονη κόρη της περιγράφει ότι «έπαθε σοκ» από την ταχεία ανάρρωση της μητέρας της.

Η Χέιθορν, έμαθε ότι είχε κορονοϊό σε ένα από τα υποχρεωτικά τεστ στα οποία υπεβλήθη στις αρχές Νοεμβρίου. Τότε δεν είχε συμπτώματα και μπήκε σε καραντίνα δύο εβδομάδων. Γρήγορα όμως η κατάστασή της επιδεινώθηκε και ξαφνικά «δεν την αναγνώριζες» λέει η κόρη της, Λία.

Αμέσως εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στις 12 Νοεμβρίου μπήκε σε τεχνητό κώμα. Στις 3 Δεκεμβρίου οι γιατροί αποφάσισαν να δοκιμάσουν το πειραματικό φάρμακο Anankira και στις 11 του μήνα η Χέιθορν συνήλθε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected