Κατηγορίες
Super League 2

Μετά κόπων και βασάνων, η Super League 2 πήρε το ΟΚ!

Ένα σίριαλ φτάνει στο τέλος του και μιλάμε φυσικά για την επανέναρξη της Super League 2.

Η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων  έδωσε τελικά το ΟΚ και αναμένεται σε λίγη ώρα η επίσημη ανακοίνωση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την επανέναρξη της δεύτερη τη τάξει διοργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η έναρξη ορίζεται για το επόμενο Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιανουάριου και βεβαίως θα τηρηθεί αυστηρά το πρωτόκολλο που ισχύει στη Super League 1, με βάση τα εβδομαδιαία τεστ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρωί λίγο έλειψε να…τιναχτούν όλα στον αέρα καθώς παρά το γεγονός πως οι λοιμωξιολόγοι παρουσιάστηκαν θετικοί κατά την διάρκεια της συνάντησης, στη συνέχεια υπήρξε εισήγηση για παράταση του lockdown στη χώρα και στο κατά πόσο αυτό θα αποτελούσε ένα θετικό μήνυμα στην κοινωνία.

Ακολούθησε ένας…μύλος, με τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ Γιώργο Μπαντή να εξανίσταται να μιλά για θέματα, όχι μόνο οικονομικά αλλά και ψυχολογικά μεταξύ των παικτών!

Τελικά υπερίσχυσε η λογική (εφόσον υπήρξαν εγγυήσεις για τα τακτικά τεστ) και έτσι απομένει το τυπικό σκέλος με τις ανακοινώσεις από πλευράς ΓΓΑ.

Ακολουθεί βέβαια και ο…αγώνας για τη σέντρα στη Football League, εκεί όπου επίσης ισχύει το υγειονομικό πρωτόκολλο και αναμένονται οι επόμενες κινήσεις για να μπει στις ράγες και η τρίτη επαγγελματική κατηγορία στη χώρα μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected