Basket

Mόνο νίκη κόντρα στη Ρίτας Βίλνιους για το Περιστέρι

Τις πιθανότητες που έχει για πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League θέλει να συντηρήσει το Περιστέρι που την Τρίτη (12/1, 19:30, ΕΡΤ3) υποδέχεται τη λιθουανική Ρίτας Βίλνιους, στον πέμπτο αγώνα για τον Ε’ όμιλο.

Οι «κυανοκίτρινοι» που στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαν πάρει τη μοναδική τους φετινή ευρωπαϊκή νίκη έχοντας επικρατήσει με 106-88, χρειάζονται μόνο τη νίκη ώστε να συνεχίζουν να ελπίζουν. Παράλληλα θέλουν ήττα την Τετάρτη της Ρίγα στη Γαλλία, ώστε οι δυο τους στην τελευταία αγωνιστική να παίξουν στη Λετονία για την πρόκριση.

Η προετοιμασία του Περιστερίου ολοκληρώθηκε με τον Αργύρη Πεδουλάκη να βλέπει τον Βαγγέλη Μάντζαρη να προπονείται κανονικά και να δηλώνει έτοιμος για την αναμέτρηση. Ο έμπειρος πλέι μέικερ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο που δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί στις δυο αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη και τίθεται κανονικά στην διάθεση του προπονητή του.

Αντίθετα, εκτός αγώνα τέθηκε ο Ράιαν Χάροου, εξαιτίας της θλάσης στον δικέφαλο που υπέστη στον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, όπως ανακοίνωσε η ομάδα, αρνητικά ήταν όλα τα τεστ Covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν τα του Περιστερίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected