Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Πληροφορική: Νέα Δωρεάν τμήματα κατάρτισης προς απόκτηση πιστοποιητικού

Έναρξη τμημάτων για το πλέον επίκαιρο πρόγραμμα πληροφορικής προς απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού με δια βίου ισχύ.

Μάθε για τις διαφορές μας:

Πλέον οι τρέχουσες συνθήκες, το σύνολο δηλαδή της κοινωνικοοικονομικής δραστηριότητας, διέπεται από την χρήση ψηφιακών μέσων και συγκεκριμένα των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα κατάρτισης στην πληροφορική έχει ως βασικό σκοπό την ανάπτυξη εκείνων των δεξιοτήτων, ώστε ο κάτοχος της να είναι απόλυτα επίκαιρος στις δεδομένες ανάγκες για άμεση υλοποίηση ενεργειών, που απαιτεί το σύγχρονο καθημερινό περιβάλλον. Επίσης, θέτει τον συμμετέχοντα- επιμορφούμενο ένα βήμα μπροστά έναντι του ανταγωνισμού για την κατάκτηση μιας θέσης εργασίας καθώς παράλληλα τον προετοιμάζει για την συμμετοχή του σε εξετάσεις προς απόκτηση πιστοποιητικού αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο αλλά και τον ιδιωτικό τομέα. 

Αποκομίστε τα πολυσήμαντα εργαλεία όπως η σύνταξη ενός επαγγελματικού εγγράφου ή ενός υπολογιστικού φύλλου, με πλήθος υπολογισμών, έως και την γνώση αντιμετώπισης αλλά και διαχείρισης βάσεων δεδομένων, οι οποίες από εδώ και πέρα κρίνονται απόλυτα απαραίτητες προκειμένου να στηρίξετε  τόσο τον μαθητικό και φοιτητικό, όσο και τον εργασιακό σας βίο. Το σημαντικότερο;; Δεν απαιτούνται πρωτύτερες γνώσεις για την συμμετοχή σας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Επιπρόσθετα η ολοκλήρωση του συνόλου των ενοτήτων θα σας αποδώσει σφαιρική εικόνα ώστε αυθύπαρκτα να ανταπεξέλθετε στις μόνιμες από εδώ και πέρα προκλήσεις του ψηφιακού κόσμου.

 

Στα παραπάνω προγράμματα σπουδών θα λάβουν οι μαθητές μας:

 

1) Οργανωμένα μαθήματα σε τμήμα από έμπειρους καθηγητές.

2) Πρόσβαση σε ειδικευμένη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης, στα πρότυπα πολλών Ελληνικών & ξένων πανεπιστημίων, για υποστήριξη και στο σπίτι. (Ασκήσεις, βιβλία, σημειώσεις, αρχεία ασκήσεων, για όλα τα προγράμματα σπουδών)

3) 12 (Δώδεκα) ώρες καθημερινή υποστήριξη εκτός μαθημάτων από τους καθηγητές, τη γραμματεία & τη διοίκηση της σχολής για απορίες ή οτιδήποτε άλλο.

4) Εξάσκηση στο κέντρο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

 

 

Πραγματοποιούμε τακτικές ενάρξεις τμημάτων. Σας περιμένουμε στο χώρο μας να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για τις δικές σας ανάγκες. Μέχρι τότε, συμπληρώστε φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Κάντε την εγγραφή σας τώρα και επωφεληθείτε με εκπτώσεις μέχρι και 40%.

Συνεχή έναρξη τμημάτων


Δωρεάν μαθήματα για συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες ( δεν συμπεριλαμβάνονται τα παράβολα)

 

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, www.easy-education.gr

Υπεύθυνος Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος
Εδώ τα βρίσκεις ΟΛΑ!!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected