Διάφορα

Αθανάσιος Εξαδάκτυλος : “Προστέθηκαν κρούσματα παλαιότερων ημερών στην Κοζάνη” (vid)

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος σχολίασε τις καταγγελίες που υπάρχουν στο νομό Κοζάνης για «φουσκωμένα νούμερα», μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Όπως είπε, το “καθεστώς της Κοζάνης πρέπει να αναθεωρηθεί άμεσα” και συμπλήρωσε ότι, “φαίνονται ότι υπάρχουν τεχνικά προβλήματα που κρατάνε την Π.Ε. Κοζάνης σε ένα επίπεδο στο οποίο δεν βρίσκεται πραγματικά. Ενσωματώθηκαν τεστ με κάποια καθυστέρηση οποία ήταν παλαιότερων ημερών και αυτό πρέπει να το εξετάσουμε”.

Να σημειωθεί ότι χθες ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ 53 νέα κρούσματα του νέου κορονοϊού SARS – COV 2 στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, γεγονός που δημιούργησε Ιδιαιτέρως έντονο προβληματισμό.

Τρεις δήμοι της οποίας τελούν υπό καθεστώς αυστηρού lockdown μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Πρόκειται για τους δήμους Εορδαίας, Βοϊου και Κοζάνης.

Μάλιστα, ο προβληματισμός λαμβάνει ακόμη πιο σοβαρές διαστάσεις, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία, τα οποία διαθέτει στα χέρια του ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, η πόλη της Κοζάνης κατέγραψε την Τρίτη μόλις, ένα (1) κρούσμα του SARS – COV 2.

Σε υψηλούς τόνους επικοινωνία του Γ. Κασαπίδη με τον Νίκο Χαρδαλιά – Τουλάχιστον 30 από τα χθεσινά κρούσματα αφορούν πολύ περασμένο χρονικό διάστημα

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του parapolitika.gr, πριν από λίγη ώρα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία σε πολύ υψηλούς τόνους μεταξύ του Γιώργου Κασαπίδη και του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, ενώ οι δήμαρχοι των τριών υπό αυστηρό lockdown δήμων κάνουν με ιδιαίτερη έμφαση λόγο για τουλάχιστον 30 κρούσματα του SARS – COV 2, τα οποία ανακοινώθηκαν ετεροχρονισμένα την Τρίτη από τον ΕΟΔΥ, αλλά αφορούν πολύ περασμένο χρονικό διάστημα.

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: «Ανακοινώθηκε ένας αριθμός κρουσμάτων με πιθανότητα λάθους!

Αντιδράσεις για τον λανθασμένο αριθμό κρουσμάτων υπήρξαν και από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης, ο οποίος απέστειλε επιστολή στον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας αλλά και προς τους βουλευτές και εμπόρους της περιοχής.

“Το τελευταίο τρίμηνο βρισκόμαστε σε μια καλοστημένη θεατρική παράσταση που δυστυχώς εμείς οι μικρομεσαίοι έχουμε το ρόλο του κομπάρσου. Το μαρτύριο της σταγόνας όπου η άρση του Lockdown μετατίθεται από βδομάδα σε βδομάδα.

Απαιτούμε από τις 16 Οκτωβρίου μια επίσημη ενημέρωση για το τι πραγματικά συμβαίνει με την αναφορά των καθημερινών κρουσμάτων. Ακόμη και σήμερα δεν υπάρχει κάποιος να μας απαντήσει υπεύθυνα; ΣΟΒΑΡΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ όμως!! Πολλά ζητάμε μετά από τρείς μήνες σκληρού Lockdown; Εμείς δεν έχουμε δικαιώματα;

Σήμερα ανακοινώθηκε ένας αριθμός κρουσμάτων με πιθανότητα λάθους! Αν είναι δυνατόν! Ένα τέτοιο λάθος, αν είναι λάθος, που κοστίζει στις ζωές χιλιάδων μικρομεσαίων που περιμένουν να δουλέψουν για να ζήσουν είναι εγκληματικό!” αναφέρεται στην επιστολή.

Με πληροφορίες από το kozanilife.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected