Κατηγορίες
Διάφορα

Στη Μεσαρά δεν τα φτιάχνουν τα αμάξια… τα πετάνε!

Με Μεσαρά έκλεισε το ημερολόγιο των τροχαίων στην Κρήτη, με Μεσαρά ανοίγει η μακάβρια λίστα των θανατηφόρων στο νησί… τα πράγματα δεν πάνε καλά σε ότι αφορά την οδηγική συμπεριφορά στο νότο και το δείχνουν απόλυτα τα νούμερα!

Όπως αναφέρει το cretalive, σε μια περιοχή 40.000 κατοίκων μόνο πέρσι καταγράφηκαν 7 νεκροί από τροχαία, μόνο την περίοδο της καραντίνας, και στο πολεοδομικό συγκρότημα του Ηρακλείου των 170.000, άλλους οκτώ!

Κάτι δεν πάει καλά εδώ και καιρό στην περιοχή και προφανώς δεν περιμέναμε τα νούμερα για να το μάθουμε! Ωστόσο έχει αξία αυτό που μετέφερε επαγγελματίας στο χώρο των συνεργείων αυτοκινήτων της περιοχής, μετά και το προχθεσινό τρομακτικό τροχαίο.

«Αυτό που συμβαίνει στη Μεσαρά δεν συμβαίνει σε άλλη περιοχή της χώρας. Στην περιοχή μας, μετά από ένα τροχαίο το αυτοκίνητο δεν το φτιάχνουμε αλλά το πετάμε! Μια βόλτα να κάνει κανείς στα φανοποιεία της περιοχής θα δεις αυτοκίνητα διαλυμένα, που είναι για τα παλιοσίδερα! Είναι χαρακτηριστικό πως τα πιο πολλά από αυτά, μετά από μια σύγκρουση δεν τα αγγίζουμε καν και παίρνουν το δρόμο για να πεταχτούν καθώς δεν ξέρεις από που να πιαστείς για να τα ξαναφέρεις στην κανονική τους μορφή»!