Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στη Γερμανία συνεχίζει την καριέρα της η Αθανασία Μωραϊτου

Η 23χρονη Αθανασία Μωραΐτου γεννημένη στη Γερμανία, ανακοινώθηκε από τη SV Meppen, όπου και θα συνεχίσει την καριέρα της.

Όπως αναφέρει το kingsport, στο παρελθόν αγωνίστηκε στις VfL Sindelfingen και BV Cloppenburg, ενώ τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στις Jaguars του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα, από το οποίο απέκτησε μάστερ στον τομέα της δημόσιας διοίκησης.

Η Meppen, αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα Γυναικών (1η κατηγορία).

Η ανακοίνωση :

“Με την προσθήκη της Αθανασίας Μωραΐτου και της Lisa Josten (ανακοινώθηκαν μαζί), η ομάδα ενισχύεται στο κέντρο της με δύο παίκτριες κορυφαίας κατηγορίας, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Η Ελληνίδα διεθνής παίκτρια, αγωνίζεται στις μεσοεπιθετικές θέσεις, ενώ τέθηκε άμεσα στη διάθεση του προπονητή.

Ο προπονητής, Θεόδωρος Δέδες, τόνισε : “Η Αθανασία αγωνίζεται κυρίως στο κέντρο. Είναι μια παίκτρια που διαθέτει εξαιρετική μπαλιά, να περάσει με ευκολία στην επίθεση και μπορεί να βγει νικήτρια σε δύσκολες καταστάσεις” και συμπλήρωσε “θέλουμε να φέρουμε παίκτριες που θα μας βοηθήσουν άμεσα”.

Η Αθανασία Μωραΐτου είναι 23 ετών, έχει ήδη παίξει πάνω από 100 παιχνίδια στη Μπουντεσλίγκα Γυναικών, τη 2η κατηγορία και το Κύπελλο Γερμανίας, με τη φανέλα της Σίντελφινγκεν και της Κλόπενμπουργκ. Ενώ είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα, στον τομέα της δημόσιας διοίκησης. Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Γερμανίας, ενώ από το 2012 αποτελεί μέλος της Εθνικής Γυναικών Ελλάδας, μετρώντας 26 συμμετοχές”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected