Super League 2

Πέρασε από την Άρτα ο Λεβαδειακός

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τη σεζόν ο Λεβαδειακός, επικρατώντας με σκορ 2-0 του Καραϊσκάκη στην Άρτα.

Οι “πράσινοι” είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, εμφανίστηκαν ιδιαίτερα απειλητικοί. Στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα του Ημαθιώτη προπονητή, Βασίλη Αργυρίου ανέβασε την απόδοση της, απείλησε την εστία του Γκέκα αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει τη μοίρα της.

Ο Λεβαδειακός ήταν κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο είχε την καθολική υπεροχή και δημιούργησε τόσο το γκολ όσο και δύο καλές στιγμές.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Συμελίδης εκμεταλλεύτηκε την αναστάτωση στην άμυνα, σούταρε από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.

Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως ο Μυτίδης ήταν πιο εύστοχος και συγκεκριμένα από το ύψος της μικρής περιοχής, σημειώνοντας το πρώτο γκολ των “πρασίνων” για τη σεζόν.

Στο 23′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ αλλά ο Συμελίδης αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 32΄ο Νίλι έπιασε ένα ωραίο φαλτσαριστό σουτ, με τον Σοϊλεμέζογλου να πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ.

Με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λεβαδειακός έφτασε στο δεύτερο γκολ όταν ο Βήχος εκτέλεσε το φάουλ και Μύγας με εξαιρετική κεφαλιά νίκησε τον Σοϊλεμέζογλου.

Στο 59′ ξανά ο Λεβαδειακός στο προσκήνιο αλλά ο Συμελίδης πλάσαρε άουτ και ενώ βρέθηκε απέναντι από τον πορτιέρο του Καραϊσκάκη.

Τρία λεπτά αργότερα καταγράφηκε η πρώτη φάση για τους γηπεδούχους. Ο Δεινόπαπας έβγαλε τη σέντρα αλλά το πλασέ του αμαρκάριστου Λουίς Φελίπε, κόντραρε πριν καταλήξει τα δίχτυα και φεύγει κόρνερ.

Στο 74′ νέα φάση για τον Καραϊσκάκη, με το Δερμιτζάκη που έδωσε επιθετική πνοή στον Καραϊσκάκη, να σουτάρει άουτ πέφτοντας από το πέναλτι.

Συνθέσεις

Καραϊσκάκης Άρτας : Σοϊλεμέζογλου, Φαν Ίπερεν, Χατζηδίμπας (83′ Φετεινίδης), Γαλεάδης (69′ Φελίπε), Νταλακούρας (70′ Ρεμπακουγκά), Δούμτσιος, Δεινόπαπας (83′ Μαραθωνίτης), Κορέλας (46′ Δερμιτζάκης), Τάμπας, Παπανίκου, Λόβριτς

Λεβαδειακός : Γκέκας, Μύγας, Λιάγκας, Βήχος, Καραχάλιος, Μεχία, Κονέ, Πολέττο (84′ Θεοχάρης), Συμελίδης (84′ Μαρίνος), Νίλι (60′ Νίκας), Μυτίδης (73′ Τζιώρας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected