Κατηγορίες
Super League 2

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ΟΦΙ και Διαγόρας

Ισόπαλο το πρώτο ματς στη Super League 2 για ΟΦ Ιεράπετρας και Διαγόρα Ρόδου, δύο ομάδες που αγωνίζονται ως νεοφώτιστες στην κατηγορία.

Αμφότερες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να ξεκινούν δυνατά και να προηγούνται λίγο πριν τη συμπλήρωση 15 λεπτών στον αγώνα και τους “ασπρόμαυρους” να εμφανίζονται πιο επιθετικοί στο δεύτερο μέρος, διάστημα στο οποίο ισοφάρισαν με τον Γκίνη.

Ο Διαγόρας ξεκίνησε φουριόζος το ματς και στο 7ο λεπτό προειδοποίησε τους γηπεδούχους, όταν το σουτ του Λινάρδου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Παπαδόπουλος.

Στο 14′ όμως ήρθε το γκολ για τους νησιώτες, όταν ο δραστήριος Σμυρλής ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Μπαστακός ευστόχησε από τα 11 βήματα.

Η ομάδα της Κρήτης προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Ο Διαγόρας συνέχισε το ίδιο επιθετικά και στο 32′ λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα του, όταν η κεφαλιά του Ρουγκάλα αποκρούστηκε και πάλι εντυπωσιακά από τον Παπαδόπουλο.

Στο 35′ ο Λινάρδος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, σε μια ακόμη κλασική ευκαιρία για γκολ, όπως επίσης και αυτή του τελευταίο λεπτού του πρώτου μέρος, με πρωταγωνιστή τους Ντοριβάλ και Παπαδόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΙ ήταν σαφώς πιο δραστήριος, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί και τον υπέρ του άνεμο. Στο 48′ το σουτ του Ντάλα Κόστα έξω από τη περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Τσέλιου.

Στο 65′ το σουτ του Ντάλα Κόστα απέκρουσε ο Τσέλιος, στην επαναφορά ο Φουάσης σούταρε αλλά πάλι ο Τσέλιος απομάκρυνε με τον Κόστα να κάνει εκ νέου προσπάθεια χωρίς αποτέλεσμα.

Η ισοφάριση που έψαχνε ο ΟΦΙ ήρθε στο 70ο λεπτό όταν ο Γκίνη έκανε την ατομική ενέργεια και με σουτ νίκησε τον Τσέλιο για το 1-1.

Στο 75′ ο Φουάσης απείλησε με κεφαλιά αλλά ο Τσέλιος μπλόκαρε με δυσκολία, ενώ νωρίτερα, ο Μπαράτα προσπάθησε να απειλήσει με ψαλιδάκι αλλά δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε.

Η πίεση του ΟΦΙ αυξήθηκε κι άλλο και στο 81′ το σουτ του Γκίνη να καταλήγει λίγο δίπλα από τη εστία του Τσέλιου

Συνθέσεις

ΟΦ Ιεράπετρας : Παπαδόπουλος, Καψάλης (58′ Πριόνας), Σμίλτος, Μασαουάρο, Ζήσης, Λεμονής, Βογιατζής (58′ Μπαράτα), Γκίνη, Φουάσης, Κούστα (89′ Καλλιμάνης), Ντάλα Κόστα

Διαγόρας Ρόδου : Τσέλιος, Σανδραβέλης (78′ Δημήτρουλας), Κοντοχρήστος, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Ντοριβάλ, Μασούρας (78′ Αθανασίου), Σμυρλής (72′ Μανωλάκης), Μπαστάκος, Λινάδρος (71′ Αυγενικού), Γεωργίου (85′ Αλάεθ)

*φωτ. αρχείο από xxsports

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected