Super League 2

Αλώβητος από την Πάτρα ο ΑΟ Τρίκαλα

Με το δεξί ξεκίνησε στη Super League 2 η ομάδα των Τρικάλων (φωτ), που απέσπασε έναν βαθμό στην έδρα της Παναχαϊκής.

Οι νεοφώτιστοι έπαιξαν έξυπνα στο δεύτερο ημίχρονο, έδωσαν χώρο στους Πατρινούς και στο 79′ πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης το οποίο και τους έδωσε στο τέλος τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου είχε μεν τη μπάλα περισσότερο στα πόδια της ωστόσο δεν κατάφερε να ξεκινήσει νικηφόρα την προσπάθεια της στη φετινή Super League 2.

To ματς

Μέτρο ποιοτικά το πρώτο μέρος, με πιο αξιοσημείωτες φάσεις το γκολ αλλά και τη σπουδαία ευκαιρία του ΑΟΤ στην τελευταία φάση πριν την ανάπαυλα.

Στο 17′ οι γηπεδούχοι “έκρυψαν” στην κυριολεξία τη μπάλα και χωρίς αυτή να πέσει καθόλου στο έδαφος, έφτασαν στο γκολ με τον Μπάτροβιτς, μετά την εξαιρετική ασίστ του Αραβίδη.

Ο μέτριος ρυθμός συνεχίστηκε και στη συνέχεια, για να φτάσουμε στο 45+2′ όταν η κεφαλιά του Σταματή ανάγκασε τον Σούλη να διώξει με υπερένταση.

Tο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια καλή στιγμή για τα Τρίκαλα, όταν ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα χτύπησε στα σώματα του τείχους και ο Σουλιώτης που έγινε αποδέκτης δεν κατάφερε να νικήσει τον Σούλη.

Στο 65′ τα Τρίκαλα απείλησαν και πάλι με την ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Σταματή μετά το φάουλ του Παπαγεωργίου κατέληξε μόλις άουτ.

Στο 68′ μετά την υπέροχη προσπάθεια του Σταμόπουλου, ο νεοεισελθόντας Παπαδόπουλος έπιασε το τεχνικό σουτ αλλά ο Γιακουμής απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 74′ τα Τρίκαλα έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν ο Νατέρ (ένα λεπτό μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο) σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σούλη.

Στο 79′ ο Σταματής έκανε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ο Σούλης δεν έδιωξε τη μπάλα προ του Πέλκα και αυτή κατέληξε στον Ευθυμίου ο οποίος με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε για την ομάδα του.

Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκει στην Παναχαϊκή και συγκεκριμένα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν το σουτ του Τσερούτι μπλόκαρε ο Γιακουμής.

Συνθέσεις

Παναχαϊκή : Σούλης, Αποστολόπουλος (83′ Πλιάτσικας), Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Σταμόπουλος, Ανάκογλου (55′ Αργυρόπουλος), Μουστακόπουλος, Αραβίδης, Μπάτροβιτς (83′ Τσερούτι), Γιούσης (55′ Παπαδόπουλος), Κουσκουνάς

Τρίκαλα : Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Σταματής, Σκόνδρας (74′ Νατέρ), Ντιαλόσι, Αλμπάνης (65′ Ευθυμίου), Πέλκας (88′ Ζώγκος) Νιάρος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected