Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Απίστευτο: Πιτσιρίκα βρήκε την μπάλα που κλότσησε στη θάλασσα! Ταξίδευε 7 μέρες, διένυσε 200 χλμ. (photos)

Όταν η 10χρονη Aoife κλότσησε κατά λάθος την μπάλα της στη θάλασσα, στην παραλία Woodstown της κομητείας County Waterford της Ιρλανδίας, πίστεψε, πιθανότατα, πως την έχασε για πάντα.

Η Aoife έπαιζε με το πατέρα της, Ruairi Ni Niocaill, ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να προλάβει το κακό. Η μπάλα χάθηκε στις 10 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει το sport-fm.gr, επτά ημέρες αργότερα, ωστόσο, συνέβη κάτι πραγματικά εκπληκτικό: Μια γυναίκα σε ένα μικρό χωριό της Ουαλίας, το Llanrhystud, βρήκε την μπάλα στη «δική της» παραλία, ενώ έκανε τη γυμναστική της.

Η μπάλα είχε ταξιδέψει 200 χιλιόμετρα στη Θάλασσα της Ιρλανδίας και ξεβράστηκε στις ουαλικές ακτές.

Αμέσως, η γυναίκα, η Ms Denton, διαπίστωσε πως πάνω στην μπάλα υπήρχε γραμμένο το όνομα της Aoife. Πήγε, λοιπόν, στο σπίτι της και είπε να δοκιμάσει… Μέσω του Facebook ενημέρωσε πως βρήκε την μπάλα με το όνομα της 10χρονης, και περίμενε.

«Αν κάποιος γνωρίζει την Aoife Ni Niocail, η μπάλα της ξεβράστηκε στην παραλία του Llanrhystud, στη Δυτική Ουαλία», έγραψε. «Αναρωτιέμαι πόσο καιρό χρειάστηκε για να φτάσει εδώ από την Ιρλανδία».

Η κοινότητα του Facebook επέδειξε -για άλλη μια φορά- εξαιρετικά αντανακλαστικά και η ανάρτηση είχε μέσα σε λίγες ώρες περισσότερα από 10.000 shares και πολλές χιλιάδες σχόλια!

Και όταν έγινε πια viral το ποστάρισμα με τη φωτογραφία της μπάλας, έγινε το απίστευτο! Ο μπαμπάς της Aoife είδε την ανάρτηση, και σχολίασε από κάτω, με αποτέλεσμα η μικρή να ξαναβρεί την μπάλα της, που -το ξαναγράφουμε- ταξίδευε επί 7 ημέρες, διανύοντας μια απόσταση 200 χιλιομέτρων!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected